Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η 40η αγωνιστική της φετινής Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Αλκορκόν – Τενερίφη (24/05, 21:30): Με καλή ψυχολογία αμφότερες οι αντίπαλοι, καθώς πέτυχαν νίκες το σαββατοκύριακο. Στο -1 από τη ζώνη των πλέι οφ η Αλκορκόν, στο -5 η Τενερίφη. Μόλις δύο νίκες μετρά η Αλκορκόν στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-0-3), για τους νησιώτες του 3-1 επί της Βαγιαδολίδ ήταν το παρθενικό τρίποντο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Θα εκμεταλλευθούν την έδρα τους οι Μαδριλένοι και θα πάρουν το τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Χιρόνα (24/05, 21:30): Με το ατυχές 3-1 έφυγε η Βαγιαδολίδ από την έδρα της Τενερίφης, μετρά μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (1-2-6). Το +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού της δίνει σχετικά ασφάλεια, όχι όμως και… οριστική. Επανήλθε στα τρίποντα η Χιρόνα με το 1-0 επί της Μαγιόρκα, βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης των πλέι οφ. Οι Καταλανοί έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος και έχουν όλα τα φόντα για να φύγουν με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Έλτσε (24/05, 21:30): Από… αρνητικό σαββατοκύριακο προέρχονται αμφότερες, καθώς έφυγαν ηττημένες από τις έδρες των Χιρόνα (1-0) και Κόρδοβα (3-1) αντίστοιχα. Έτσι… η Μαγιόρκα συνεχίζει να “παίζει με τη φωτιά”, όντας οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ η Έλτσε έμεινε στο -3 από τη ζώνη των πλέι οφ. Αήττητοι στα τελευταία επτά εντός οι νησιώτες (3-4-0), πιστεύουμε ότι θα φτάσουν στο τρίποντο, καθώς θα λειτουργήσει το… ένστικτο της επιβίωσης.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Magicbet)