Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η εμβόλιμη 40η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Το σημερινό ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στη μάχη της παραμονής.

Γιαγκοστέρα – Αλμερία (25/05, 21:30): Ματς ζωής και θανάτου στο Παλαμός”, με τη Γιαγκοστέρα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας και την Αλμερία να είναι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Σε σαφώς καλύτερο μομέντουμ οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, ενώ διατηρούν ανέπαφη εστία στις τελευταίες τρεις. Παράλληλα, είναι πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα τους. Για την Αλμερία, το νικηφόρο 3-1 επί της Οβιέδο πήρε τη σκυτάλη από τρεις διαδοχικές ήττες. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.85 @ Stoiximan)

Μιραντές – Κόρδοβα (25/05, 21:30): Πολύ δύσκολο για τη Μιραντές να προλάβει τα πλέι οφ ανόδου. Αιτία… το σερί 1-2-3 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, “παίζει” με σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες για τα πλέι οφ, “τρέχοντας” σερί 3-2-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες… ο τελικός νικητής, γι’ αυτό και θα ασχοληθούμε με τα γκολ και πιο συγκεκριμένα με το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ Goalbet)

Νουμάνθια – Λούγκο (25/05, 21:30): Λογικά καμία εκ των δύο δε θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στα πλέι οφ. Ειδικά για τη Νουμάνθια, το -8 από την πρώτη εξάδα είναι σχεδόν απαγορευτικό. Προέρχεται, βέβαια, από την παρθενική ήττα της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Η Λούγκο, με τη σειρά της, μετρά μόλις δύο τρίποντα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, αλλά έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες εξόδους της. Πιθανό μοιάζει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

Πονφεραντίνα – Αλμπαθέτε (25/05, 21:30): Ακόμα μία πραγματική μάχη επιβίωσης. Αμφότερες βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ η Αλμπαθέτε με ήττα αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία. Το θετικό για την Πονφεραντίνα είναι ότι μετρά μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία εντός (4-1-1). Αντίθετα, η Αλμπαθέτε “καταρρέει” μακριά από το “σπίτι” της. Αναμένουμε κλειστό ματς, καθώς η σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα θα είναι… τεράστια.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Ταραγόνα – Οσασούνα (25/05, 21:30): Η μοναδική μάχη της ημέρας που έχει ως φόντο την (απευθείας) άνοδο. Στην 3η θέση του πίνακα η Ταραγόνα, μόλις στο -1 από την πρώτη δυάδα, παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (3-3-0) και είναι αποτελεσματικά μέσα στην έδρα της. Η Οσασούνα, από την πλευρά της, αγνοεί την ήττα στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (3-6-0), κρατώντας και ανέπαφη εστία στα 7/9 ματς. Θα πάμε κι εδώ με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)