Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι τρεις σημερινές συναντήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ουέσκα – Έλτσε (21/09, 21:00): Απότομη προσγείωση… αποτέλεσε για την Ουέσκα η εκτός έδρας ήττα της Κυριακής (2-0) από τη νεοφώτιστη Σεβίλλη Β. Πήγε στράφι, λοιπόν, η αυτοπεποίθηση που είχε “χτιστεί” από τα εντός έδρας τρίποντα επί των Χιρόνα (1-0) και Κόρδοβα (3-0), για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Η Έλτσε υπέστη την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών στη φετινή Σεγούντα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (ήττα 0-3 από Λούγκο). Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.73 @ Stoiximan)

Λεβάντε – Σεβίλλη Β (21/09, 21:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους το περασμένο σαββατοκύριακο. Η Λεβάντε έφυγε ηττημένη με σκορ 1-0 από το “Νουέβο Αρκάνχελ”, βάζοντας τέλος στο φετινό αήττητο σερί της. Η Σεβίλλη Β, από την πλευρά της, πέτυχε νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Ουέσκα με 2-0, την πρώτη της στη φετινή λίγκα (1-3-1). Δε θεωρούμε, πάντως, ότι οι Σεβιγιάνοι μπορούν να έχουν πολλές βλέψεις στο σημερινό ματς. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.54 @ Goalbet)

UCAM Μούρθια – Αλμερία (21/09, 23:00): Ολοένα και θετικότερη γίνεται η φετινή εικόνα της νεοφώτιστης UCAM Μούρθια. Μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα με ήττα, συνέχισε με τριάδα ισοπαλιών (όλες με σκορ 1-1) και το σαββατοκύριακο έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Βαγιαδολίδ (0-1). Η Αλμερία, από την πλευρά της, προβληματίζει. Μόλις πέντε βαθμοί έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής (1-2-2), την Κυριακή δέχθηκε εντός έδρας “χαστούκι” από την Τενερίφη (0-1). Κλίνουμε προς τα… αριστερά.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.70 @ Betshop)