Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Τέσσερις συναντήσεις ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 36ης αγωνιστικής στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε “Σάντο Ντομίνγκο” (Αλκορκόν – Οσασούνα) και “Αλκοράθ” (Ουέσκα – Γιαγκοστέρα.

Αλκορκόν – Οσασούνα (30/04, 19:00): Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί η Αλκορκόν το γρήγορο προβάδισμα μέσα στο “Ρομαρέδα”, υπέστη τελικά την εκτός έδρας ήττα από τη Σαραγόσα με 3-1. Παραμένει, βέβαια, εντός της διεκδίκησης της συμμετοχής στα πλέι οφ, όντας αήττητη στα 13 τελευταία εντός (8-5-0). Μάλιστα, τα 4/5 τελευταία εντός είναι νίκες με σκορ 1-0. Η Οσασούνα, από την πλευρά της, προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Βαγιαδολίδ, που την επανέφερε εντός της εξάδας, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ισοπαλιών. Πολύ πιθανό μοιάζει το Under.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.50 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Αλμερία (30/04, 19:00): Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Παχαρίτος”, με τη γηπεδούχο Νουμάνθια να ευελπιστεί ότι το σημαντικό διπλό επί της Μιραντές θα έχει σήμερα αντίκρισμα, προκειμένου να απομακρυνθεί περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη και να διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ. Σε πολύ καλό mood η Αλμερία, ζευγάρωσε τις νίκες της το περασμένο σαββατοκύριακο (3-2 επί Αθλέτικ Μπιλμπάο Β), παραμένοντας αήττητη για 10η συνεχόμενη αγωνιστική (4-6-0). Η Νουμάνθια συνηθίζει να δέχεται γκολ στην έδρα της, ενώ οι “αλμεριένσες” παρουσιάζουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πολύ πιθανό το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Goalbet)

Ουέσκα – Γιαγκοστέρα (30/04, 19:00): Μία από τις εκπλήξεις της περασμένης αγωνιστικής αποτέλεσε το μεγάλο διπλό της Ουέσκα επί της Οβιέδο. Σήμερα φιλοξενεί τη Γιαγκοστέρα σε ένα ματς… έξι βαθμών, καθώς ενδεχόμενη νίκη οι γηπεδούχοι παραμένουν σίγουρα εκτός της επικίνδυνης ζώνης, κρατώντας παράλληλα… βυθισμένους τους φιλοξενούμενους. Η Γιαγκοστέρα, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1 και μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1). Παραμένει, βέβαια, χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με τον “Άσσο”.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Αλαβές (30/04, 21:15): Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις η Μαγιόρκα, με αποτέλεσμα να διατηρείται το “φλερτ” με τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Λούγκο (2-1) και μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-3-2). Μακριά από τα τρίποντα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Αλαβές (0-2-1), παραμένει όμως εντός της πρώτης δυάδας, όντας στο +3 από την 3η Σαραγόσα. “Μυρίζει” ισοπαλία στο “Ιμπεροστάρ”.

Προγνωστικό: Χ (3.00 @ Magicbet)