Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι σημερινές τέσσερις αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ρέους – Μιραντές (27/08, 20:00): Καλύτερο ντεμπούτο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας δε θα μπορούσε να σκεφτεί η Ρέους. Έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Μαγιόρκα (0-1) και συνεχίζει σήμερα με μεγάλη αισιοδοξία. Η Μιραντές, από την πλευρά της, κράτησε στο ισόπαλο 1-1 τη δυνατή Χετάφε. Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι σφιχτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.44 @ Stoiximan)

Οβιέδο – Αλμερία (27/08, 20:00): Δύσκολο έργο είχε στην πρεμιέρα η Οβιέδο, φεύγοντας τελικά χωρίς βαθμούς από την έδρα της Βαγιαδολίδ (ήττα με 1-0). Η Αλμερία, με τη σειρά της, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην εντός έδρας συνάντηση με τη νεοφώτιστη Κάντιθ, δείχνοντας ότι ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση “χτισίματος”. Και στο “Κάρλος Ταρτιέρε” βλέπουμε Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)

Χιρόνα – Έλτσε (27/08, 20:00): Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Μοντιλίβι”, με τη γηπεδούχο Χιρόνα να προσβλέπει στο πρώτο φετινό τρίποντο. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τη νεοφώτιστη Σεβίλλη Β, για να ανακάμψει στη συνέχεια και να φτάσει τελικά στην ισοφάριση. Η Έλτσε, από την πλευρά της, πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Βαγιεκάνο με 2-1. Μεγάλες… τύχες έχει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ Betshop)

Λούγκο – Σαραγόσα (27/08, 22:00): Θετικά μηνύματα έστειλε η Λούγκο στην εκτός έδρας πρεμιέρα απέναντι στην Ταραγόνα, “πετώντας” δύο πολύτιμους βαθμούς με το γκολ που δέχθηκε στα… χασομέρια (2-2 το τελικό σκορ). Η Σαραγόσα επιβεβαίωσε στην πράξη τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη νεοφώτιστη UCAM Μούρθια, φτάνοντας με άνεση στο 3-1. “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.10 @ Magicbet)