Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέντε συναντήσεις ανοίγουν την αυλαία της 39ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Κόρδοβα και Έλτσε κοντράρονται στο “Νουέβο Αρκάνχελ”, έχοντας ως κοινό στόχο την παρουσία στα πλέι οφ ανόδου.

Αλμπαθέτε – Αλκορκόν (21/05, 19:00): Από ήττες με σκορ 1-0 προέρχονται αμφότερες οι ομάδες, που τους πήγαν πίσω στους στόχους τους. Η γηπεδούχος Αλμπαθέτε έμεινε “βυθισμένη” στην προτελευταία θέση του πίνακα, στο -7 από τη γραμμή σωτηρίας. Οπότε… το σημερινό ματς είναι must win. Η Αλκορκόν, από την πλευρά της, γνώρισε την τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3), όντας αυτή τη στιγμή στο -3 από τη ζώνη των πλέι οφ. Μόλις ένα διπλό για τους Μαδριλένους στις τελευταίες εννιά εξόδους πρωταθλήματος (1-3-5). Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Έλτσε (21/05, 19:00): Πολύ ενδιαφέρον το ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με την Κόρδοβα να βρίσκεται στο -2 από τη ζώνη των πλέι οφ και την Έλτσε στο -3. Πισωγύρισμα αποτέλεσε για τους “κορντομπετίστας” το ατυχές 1-0 της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Γιαγκοστέρα, ενώ σημειώστε ότι έχουν ηττηθεί στα 6/8 τελευταία εντός (1-1-6). Η Έλτσε έρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1 και έχει συνδυάσει με “χινάρια” τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, είναι αήττητη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (3-8-0). “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.32 @ Goalbet)

Τενερίφη – Βαγιαδολίδ (21/05, 19:00): Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να προλάβει το “τρένο” των πλέι οφ παίζει σήμερα η Τενερίφη, καθώς το σερί 0-2-2 των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών την έχει αφήσει στο -7 από την πρώτη εξάδα. Πάντως, παρουσιάζεται πολύ αποτελεσματική μέσα στην έδρα της και υποδέχεται σήμερα μία αντίπαλο, η οποία προέρχεται από την παρθενική νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και παραπαίει τελευταία εκτός έδρας. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Χιρόνα – Μαγιόρκα (21/05, 19:00): Οι εκτός έδρας γκέλες κόντρα σε Κόρδοβα (ήττα 1-0) και Έλτσε (1-1) κρατούν τη Χιρόνα εκτός της ζώνης του πλέι οφ (στο -2). Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της, προέρχεται από τη νίκη επί της Τενερίφης (1-0, πρώτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές), που την απομάκρυνε στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού. Αδύναμοι εκτός έδρας οι νησιώτες, εξαιρετική μέσα στο “Μοντιλίβι” η Χιρόνα, που δύσκολα δέχεται και γκολ. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Λεγκανές – Ουέσκα (21/05, 21:15): Οι διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Νουμάνθια (2-2 εντός) και Ταραγόνα (0-0 εκτός) είχαν ως αποτέλεσμα να απολέσει η Λεγκανές τη μοναξιά της κορυφής. Ισοβαθμεί, πλέον, με μειονέκτημα με την Αλαβές και ψάχνει σήμερα την επιστροφή στα τρίποντα, θέλοντας να εκμεταλλευθεί για μία ακόμα φορά τη δύναμη του “Μπουτάρκε”. Η Ουέσκα, βέβαια, δεν αποτελεί… βατό εμπόδιο, έχοντας κερδίσει τα 4/6 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Το +5 από τη ζώνη υποβιβασμού δεν εξασφαλίζει ακόμα τίποτα για τους φιλοξενούμενους, όμως σήμερα… θα χάσουν.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Mybet)