Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Έξι παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Οβιέδο – Βαγιαδολίδ (17:00): Ντέρμπι με φόντο την άνοδο στο Οβιέδο. Η τοπική ομάδα είναι αποτελεσματική στην έδρα της, η Βαγιαδολίδ, όμως, δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς ξέρει να παίρνει αποτελέσματα παντού. Θα πάμε με το αμφίσκορο, μια και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να σημειώσουν από ένα τέρμα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Έλτσε (19:00): “Καίγεται” για νίκη η Βαγιεκάνο που φιγουράρει μόλις στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απέναντι στην αδύναμη – ιδιαίτερα εκτός έδρας – Έλτσε, μπορεί να την πάρει, αλλά ο Άσσος δεν κυκλοφορεί σε ελκυστικές αποδόσεις. Κάτι, άλλο, ωστόσο, δεν προκύπτει.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Τενερίφη – Κόρδοβα (19:00): Αήττητη εντός έδρας φέτος η Τενερίφη (5-6-0) και η Κόρδοβα, όμως, μακριά από το γήπεδό της τα πηγαίνει περίφημα, τηρουμένων των αναλογιών, με μία μόλις ήττα στις έξι τελευταίες “εξόδους” της (3-2-1). Παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κριθεί στο γκολ, θα ρισκάρουμε με το σύνολο τερμάτων 0-1.

Προγνωστικό: 0-1 γκολ (2.70 @ Stoiximan)

Λούγκο – Ταραγόνα (19:00): Σαφέστατα σε καλύτερη κατάσταση η Λούγκο, είναι δυνατή στο γήπεδό της και υποδέχεται την Ταραγόνα, η οποία έχει να κερδίσει από τις 25 Νοεμβρίου, γενικά, και μακριά από την έδρα της, ειδικότερα, έχει μόλις ένα “”τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-7). Στο 2.05 ο Άσσος, αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Ουέσκα – Αλκορκόν (19:00): Αμφότερες δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους. Μόλις μία νίκη έχει η Ουέσκα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μία και η Αλκορκόν στα επτά τελευταία. Βέβαια, η δεύτερη, μακριά από το γήπεδό της στο φετινό πρωτάθλημα δεν κερδίζει ούτε με… αίτηση (0-2-9), ενώ η Ουέσκα σε 10 εντός έδρας ματς για τη Σεγούντα έχει έξι νίκες και μία ισοπαλίας. Κοιτάζουμε προς τα αριστερά.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

UCAM Μούρθια – Σαραγόσα (21:00): Σε τραγική κατάσταση η UCAM Μούρθια, η οποία έχει κερδίσει μόλις σε ένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Η Σαραγόσα δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά απέναντι σε αυτή την αντίπαλο μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Δίνεται αουτσάιντερ, και θα την… τιμήσουμε.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.63 @ Stoiximan)