Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Τέσσερις συναντήσεις δίνουν σήμερα συνέχεια στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Μαγιόρκα – Ρέους (20/08, 20:00): Με φιλοδοξίες μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα η Μαγιόρκα, διατηρώντας στον πάγκο της τον Φερνάντο Βάσκεθ και διαθέτοντας ένα γεμάτο ρόστερ. Βέβαια, πρέπει να αποδείξει στην πράξη ότι αποτελούν οριστικό παρελθόν τα περσινά… σκαμπανεβάσματα. Η Ρέους, από την πλευρά της, αποτελεί μία από τις νεοφώτιστες και ως εκ τούτου έχει ως πρώτιστο στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Στηρίζουμε… Μαγιόρκα.

Προγνωστικό:1 (2.02 @ Stoiximan)

Έλτσε – Βαγιεκάνο (20/08, 20:00): Έχοντας ως νέο τεχνικό τον Χοσέ Αλμπέρτο Τορίλ, η Έλτσε προσβλέπει σε μία πορεία καλύτερη της περσινής. Προβλημάτισε, βέβαια, στα καλοκαιρινά φιλικά, εμφανίζοντας σαφείς επιθετικές αδυναμίες. Η Βαγιεκάνο δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στην περσινή Πριμέρα Ντιβιζιόν και προσβλέπει στην άμεση επιστροφή στο “ρετιρέ”, με τον Σαντοβάλ να αντικαθιστά τον Πάκο Χέμεθ στο προπονητικό “τιμόνι”. Πιθανότατο το NG στο “Μαρτίνεθ Βαλέρο”.

Προγνωστικό: NG (1.83 @ Goalbet)

Αλκορκόν – Ουέσκα (20/08, 20:00): Στο… τσακ έχασε η Αλκορκόν τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στο περσινό πρωτάθλημα (ισοβάθμησε με μειονέκτημα με την 6η Οσασούνα) κι ελπίζει φέτος ότι θα κάνει το… βήμα παραπάνω, με τον Ρουμάνο Κοσμίν Κόντρα να αναλαμβάνει τα ηνία από τον περασμένο Ιούνιο. Η Ουέσκα, από την πλευρά της, κατέλαβε πέρσι τη 12η θέση, κάνοντας ένα ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές. Αν λάβουμε υπόψη και τις περσινές εντός έδρας επιδόσεις της Αλκορκόν, το Under μοιάζει ως μία ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Betshop)

Κόρδοβα – Τενερίφη (20/08, 22:00): Πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο, η Κόρδοβα τερμάτισε στην 5η θέση του περσινού πρωταθλήματος και πήρε μέρος στα πλέι οφ ανόδου, γνωρίζοντας αποκλεισμό από τη Χιρόνα στα ημιτελικά. Η Τενερίφη αρκέστηκε απλά στην εξασφάλιση της παραμονής, μετρώντας μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Κανονικά συνεχίζουν στους πάγκους των δύο ομάδων οι Ολτρά και Μαρτί αντίστοιχα, εμείς… θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Magicbet)