Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η “αυλαία” της 10ης αγωνιστικής στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Λούγκο – Χετάφε (17:00): Αήττητη παραμένει η Λούγκο μετά από τις εννέα πρώτες αγωνιστικές (4-5-0), ενώ εκμεταλλεύεται σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την έδρα της, εκεί όπου έχει πανηγυρίσει τις τρεις από τις τέσσερις νίκες της. Η Χετάφε έχει “αναπνεύσει” το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά τη “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Τενερίφη, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 2-0 την UCAM Μούρια εντός. Η Χετάφε δεν έχει σκοράρει φέτος μακριά από το γήπεδό της, ίσως ήρθε η ώρα να το κάνει, καθώς βρίσκεται σε άνοδο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Οβιέδο (19:00): Αήττητη εδώ και πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις η Χιρόνα, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, διακρίνεται για τις αμυντικές επιδόσεις της, καθώς στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει, κατόρθωσε να μη δεχθεί γκολ. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Οβιέδο, που προέρχεται από σερί δύο “τριπόντων” και μίας ισοπαλίας. Μακριά από την έδρα της είναι ιδιαίτερα “σφιχτή”, το Under έχει τον πρώτο λόγο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Goalbet)

Ουέσκα – Μιραντές (19:00): Αήττητη πορεύεται μέχρι στιγμής η Μιραντές, η οποία έχει μετατραπεί σε “μετρ” των ισοπαλιών, με έξι έως τώρα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, μακριά από την έδρα της, σε τέσσερις “εξόδους” έχει ισάριθμα Χ! Η Ουέσκα, από την πλευρά της, στο γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική και εκεί έχει πανηγυρίσει τις δύο από τις τρεις φετινές της νίκες. Περιμένουμε αμφίρροπο παιχνίδι, η ισοπαλία στο ημίχρονο έχει λογική.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.05 @ Betshop)

Αλκορκόν – Αλμερία (19:00): Υποχρεώσεις για το Κύπελλο είχε μεσοβδόμαδα η Αλκορκόν και επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Έλτσε. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα συνθέτουν το σερί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και υποδέχεται την Αλμερία, του ενός μόνο “τριπόντου” μετά εννέα αγωνιστικές (1-4-4). Η Αλκορκόν τις δύο νίκες που έχει στο φετινό πρωτάθλημα τις πήρε μπροστά στο κοινό της, μπορεί σήμερα να τις κάνει τρεις.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Λεβάντε – Μαγιόρκα (21:00): Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετρά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Λεβάντε, θα μπορούσε να είχε κάνει το απόλυτο αν την προηγούμενη αγωνιστική δεν ισοφαριζόταν στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Αλμερία. Η Μαγιόρκα είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα και ηττήθηκε 1-2 στο γήπεδό της από την UCAM Μούρθια, μην καταφέροντας να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ουέσκα. Λογικό φαβορί η Λεβάντε, οριακά αποδεκτός ο Άσσος στο 1.85.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Interwetten)