Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Ξεκινάει σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις, η 4η αγωνιστική για τη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Λούγκο – Σεβίλλη Β (10/09, 17:00): Την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα επιζητούν αμφότερες οι ομάδες, έχοντας συνδυάσει με ισοπαλίες και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια αμφότερων έχει παρατηρηθεί το G/G. Δεν πιστεύουμε ότι το σημερινό ματς θα αποτελέσει εξαίρεση και πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Ρέους – Νουμάνθια (10/09, 19:00): Αφήνει πίσω η Ρέους τον αποκλεισμό (στην παράταση) από τη Μαγιόρκα στο Κόπα ντελ Ρέι, επιθυμώντας να διευρύνει το αήττητο σερί της σε επίπεδο πρωταθλήματος (1-2-0). Η Νουμάνθια έμεινε κι αυτή πρόωρα εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Δεν πιστεύουμε ότι θα ξεφύγει από το Under το ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Goalbet)

Τενερίφη – Βαγιαδολίδ (10/09, 19:00): Αμφότερες προέρχονται από εκτός έδρας νίκες-προκρίσεις με σκορ 1-2 στον 3ο γύρο του Κυπέλλου (επί Λούγκο και Σαραγόσα αντίστοιχα). Για να εξειδικεύσουμε στα του πρωταθλήματος, η γηπεδούχος Τενερίφη αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-1-2), ενώ η Βαγιαδολίδ παραμένει αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Με δεδομένο ότι η Τενερίφη δυναμώνει ξεκάθαρα μέσα στο “Ελιόδορο”, θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.10 @ Betshop)

Λεβάντε – Σαραγόσα (10/09, 21:00): Υποτίμησαν οι δύο αντίπαλοι το θεσμό του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μεσοβδόμαδος αποκλεισμούς από Κάντιθ (εκτός έδρας στα πέναλτι) και Βαγιαδολίδ (εντός έδρας ήττα με 1-2 αντίστοιχα). Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σημερινό ματς, καθώς αμφότερες στοχεύουν στην άνοδο. Σερί 2-1-0 “τρέχουν” Λεβάντε και Σαραγόασ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν στο “Θιουτάτ ντε Βαλένθια”.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Magicbet)