Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι πέντε σημερινές αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Αλκορκόν – Νουμάνθια (04/02, 17:00): Μεγάλη από κάθε άποψη η νίκη της Αλκορκόν επί της Λεβάντε της περασμένης αγωνιστικής (2-0). Ανάλογης σημασίας ήταν και το νικηφόρο 2-0 της Νουμάνθια επί της Χετάφε. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το No Goal, που επιβεβαιώνεται σε πολλές από τις τελευταίες αναμετρήσεις αμφότερων.

Προγνωστικό: NG (1.65 @ Stoiximan)

Κάντιθ – Μιραντές (04/02, 19:00): Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις της η Κάντιθ, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από το “Ιμπεροστάρ” (0-0). Στην 3η θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, δικαιούνται να ελπίζουν ακόμα και σε απευθείας άνοδο. Προτελευταία και καταϊδρωμένη η Μιραντές, προέρχεται από τις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1 απέναντι σε Χετάφε (εκτός) και Ρέους (εντός). Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Τενερίφη – Έλτσε (04/02, 19:00): Μπορεί η Τενερίφη να “κόλλησε” στο ισόπαλο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη Β, όμως ταυτόχρονα διεύρυνε το αήττητο σερί της (3-2-0 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές) και βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι οφ. Η Έλτσε, από την πλευρά της, πέτυχε μία μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Χιρόνα με 1-0. Χαρακτηρίζοντας, όμως, από αστάθεια στην απόδοσή τους οι Ανδαλουσιάνοι κι έτσι κλίνουμε προς τα… αριστερά.

Προγνωστικό: 1 (3.25 @ Stoiximan)

Λούγκο – Κόρδοβα (04/02, 19:00): Θετικός για τη Λούγκο ο βαθμός της ισοπαλίας στο “Ρομαρέδα”, μόλις μία ήττα μετρούν οι γηπεδούχοι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-1-1). Η Κόρδοβα πρόσθεσε ακόμα μία μέτρια εμφάνιση στη φετινή σεζόν με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην UCAM Mούρθια, σκοράροντας για πρώτη φορά στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θα κερδίσει η Λούγκο εύκολα ή δύσκολα.

Προγνωστικό: 1 (3.25 @ Stoiximan)

Ουέσκα – Σαραγόσα (04/02, 21:00): Εν μέσω περιόδου ντεφορμαρίσματος βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Μακριά από τις νίκες η Ουέσκα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2), δεν έχει καν σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες. Η Σαραγόσα, από την πλευρά της, έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, στα οποία σκόραρε μόλις ένα γκολ. Θα πάμε με το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.90 @ Stoiximan)