Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με πέντε συναντήσεις, η 3η αγωνιστική της φετινής Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Μιραντές – Κάντιθ (03/09, 17:00): Ολόιδιο… το ξεκίνημα των δύο αντιπάλων στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 μετρά η Μιραντές (με Χετάφε εντός και με Ρέους εκτός), το ίδιο ισχύει και για τη νεοφώτιστη Κάντιθ (με Αλμερία εντός και με Μαγιόρκα εκτός). Πιστεύουμε ότι οι δυο τους θα βγάλουν το αμφίσκορο και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @ Stoiximan)

Χετάφε – Ρέους (03/09, 19:00): Προβληματίζει η Χετάφε στο “μπάσιμό” της στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν. Μόλις ένα γκολ έχουν πετύχει οι Μαδριλένοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τις οποίες συνδύασαν με ισοπαλίες (1-1 με Μιραντές εκτός, 0-0 με Νουμάνθια εντός). Η νεοφώτιστη Ρέους, από την πλευρά της, έφυγε στην πρεμιέρα με το διπλό από την έδρα της Μαγιόρκα (0-1) και ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με τη Μιραντές. Δεν την… παίρνει τη Χετάφε να μην κερδίσει σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.71 @ Goalbet)

Αλμερία – Βαγιεκάνο (03/09, 19:00): Must win για αμφότερες τις αντιπάλους το σημερινό ματς του “Χουέγος Μεντιτεράνεος”, αν θέλουν να λογίζονται εκ των φαβορί για τα πλέι οφ και/ή την άνοδο. Ένα βαθμό έχουν συλλέξει και οι δύο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με την Αλμερία να έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Οβιέδο (2-0) και τη Βαγιεκάνο από το εντός έδρας 0-0 για τη Βαγιαδολίδ. Κοινό το άγχος για το αποτέλεσμα, άρα… σφιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Βαγιαδολίδ – Χιρόνα (03/09, 19:00): Το θετικό συμπέρασμα από την παρουσία της Βαγιαδολίδ στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι η συμπαγής αμυντική λειτουργία. Ανέπαφη η εστία της ομάδας, με το νικηφόρο 1-0 επί της Οβιέδο να δίνει τη σκυτάλη στη “λευκή” ισοπαλία του “Βαγιέκας”. Βίοι αντίθετοι για τη Χιρόνα, η οποία… βάζει, αλλά και… τρώει. Ισοπαλία 3-3 στην πρεμιέρα απέναντι στη νεοφώτιστη Σεβίλλη Β, ευρεία νίκη με 3-1 επί της Έλτσε το περασμένο Σάββατο. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @ Magicbet)

Έλτσε – Τενερίφη (03/09, 21:00): Δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τη φετινή πορεία της Έλτσε. Στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-1 της Βαγιεκάνο, για να ακολουθήσει η “τριάρα” στο “Μοντιλίβι” (ήττα 3-1 από Χιρόνα). Η Τενερίφη έχει… σίγουρα πραγματοποιήσει αρνητικό ξεκίνημα, χάνοντας με 1-0 από την Κόρδοβα και μένοντας στο 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη Β. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Interwetten)