Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι τρεις σημερινές συναντήσεις ολοκληρώνουν την εμβόλιμη 40η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεχωρίζει η μάχη της Οβιέδο με τη Λεγκανές.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Β – Αλαβές (26/05, 21:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο μίνι ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο Β έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Σεγούντα Β, αντίθετα η Αλαβές θα ψάξει από την αρχή το 4Χ4, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του πίνακα και να διατηρήσει ή να διευρύνει το +4 από την 3η θέση, σφραγίζοντας σε μεγάλο βαθμό την απευθείας άνοδο. Πιστεύουμε ότι η Αλαβές θα πάρει το ματς, διατηρώντας και ανέπαφη εστία.

Προγνωστικό: 2 & NG (2.30 @ Stoiximan)

Ουέσκα -Σαραγόσα (26/05, 21:00): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η μάχη του “Αλκοράθ”. Με νίκη η Ουέσκα σφραγίζει (ίσως και μαθηματικά) την παραμονή στην κατηγορία, με νίκη η Σαραγόσα παραμένει σίγουρα εντός της ζώνης των πλέι οφ. Πέντε νίκες για τους γηπεδούχους στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (5-0-2), ισόπαλα τα 5/7 εκτός της ομάδας της Αραγονίας. “Μυρίζει” ισοπαλία το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Χ (3.01 @ Goalbet)

Οβιέδο – Λεγκανές (26/05, 22:00): Ισότιμο το κίνητρο αμφότερων για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Οβιέδο θέλει να επιστρέψει εντός της ζώνης των πλέι οφ, η Λεγκανές θέλει να διατηρηθεί σίγουρα στην πρώτη δυάδα (απευθείας άνοδος). Νικηφόρα για την Οβιέδο τα 6/8 τελευταία εντός (6-0-2), κράτησε και ανέπαφη εστία στα 5/8 ματς. Χωρίς νίκη η Λεγκανές στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-1), μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Betshop)