Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις ρίχνουν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Οβιέδο – Ρέους (22/09, 21:00): Από τετράδα αρνητικών αποτελεσμάτων για όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Οβιέδο, το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Χετάφε. Η Ρέους, από την πλευρά της, παραμένει αήττητη μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών (2-3-0) και θέλει να “χτίσει” πάνω στο νικηφόρο 1-0 επί της Κάντιθ. Δεν ξεφεύγει από το Under το ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Χετάφε (22/09, 21:00): Μαδριλένικο ντέρμπι στο “Βαγιέκας”, με τις δύο αντιπάλους να έρχονται από… αντίθετα αποτελέσματα. Η Βαγιεκάνο έφυγε ηττημένη με σκορ 2-1 από την έδρα της Μιραντές, ενώ η Χετάφε πανηγύρισε το παρθενικό της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Οβιέδο με 2-1. Θα πάμε με την παράδοση, καθώς η Ράγιο έχει συνδυάσει με νίκες τις τρεις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις στο “Βαγιέκας”.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)

Χιρόνα – Μιραντές (22/09, 21:00): Εσωστρέφεια επικρατεί στις τάξεις της Χιρόνα, ελέω του αρνητικού σερί 0-1-3 στην τελευταία τετράδα αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Μιραντές, αντίθετα, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Βαγιεκάνο (2-1) και διεύρυνε το αήττητο σερί στη φετινή Σεγούντα (2-3-0). Πιθανότατο το αμφίσκορο στη μάχη του “Μοντιλίβι”, οι ρισκαδόροι μπορούν να το συνδυάσουν και με το Over 2,5.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Betshop)

Τενερίφη – Μαγιόρκα (22/09, 23:00): Κόντρα νησιωτών στο “Ελιόδορο”, με τη γηπεδούχο Τενερίφη να διανύει την καλύτερή της περίοδο στη φετινή σεζόν. Προέρχεται από μία τριάδα διαδοχικών νικών για όλες τις διοργανώσεις, η τελευταία ήταν η εκτός έδρας της Κυριακής επί της Αλμερίας (0-1). Πρώτο τρίποντο σε επίπεδο πρωταθλήματος για τη Μαγιόρκα, που επικράτησε της Χιρόνα με 1-0 στο “Ιμπεροστάρ”. Σημειώστε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει μόλις δύο γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Βλέπουμε συνδυασμό NG με Under.

Προγνωστικό: NG & Under 2.5 (1.85 @ Magicbet)