Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι πέντε σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν τη 2η αγωνιστική της φετινής Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεχωρίζουν τα ματς Λεβάντε – Αλκορκόν και Βαγιεκάνο – Βαγιαδολίδ.

UCAM Μούρθια – Κόρδοβα (28/08, 20:00): Ηττημένη με σκορ 3-1 έφυγε στην πρεμιέρα η UCAM Μούρθια από τη δύσκολη έδρα της Σαραγόσα, αποτέλεσμα που δεν προκαλεί έκπληξη για μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία. Η Κόρδοβα πήρε την “επαγγελματική” νίκη επί της Τενερίφης με 1-0 και πιστεύουμε ότι σήμερα θα κάνει το 2Χ2.

Προγνωστικό: 2 (3.05 @ Stoiximan)

Ουέσκα – Ταραγόνα (28/08, 20:00): Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα “τσίμπησε” η Ουέσκα, κρατώντας στο 0-0 την Αλκορκόν. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, συνδύασε και αυτή την πρεμιέρα με ισοπαλία, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο φινάλε τη Λούγκο (εντός έδρας) για το τελικό 2-2. Πιστεύουμε ότι το ματς του “Αλκοράθ” θα χαρακτηριστεί από λίγες φάσεις και μικρή παραγωγικότητα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)

Λεβάντε – Αλκορκόν (28/08, 20:00): Σε ένα επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές, η Λεβάντε έφυγε στην πρεμιέρα με το διπλό (0-1) από την έδρα της Νουμάνθια. Την ευνόησαν, φυσικά, οι αποβολές των γηπεδούχων στο 84′ και στο 86′. Η Αλκορκόν, από την πλευρά της, ενεπλάκη σε ένα ματς με λίγες φάσεις, μένοντας τελικά στο 0-0 απέναντι στην Ουέσκα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)

Βαγιεκάνο – Βαγιαδολίδ (28/08, 22:00): Κάθε αρχή και δύσκολη… λέει ο σοφός λαός, κάτι που βίωσε η Βαγιεκάνο στην εκτός έδρας πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου στο “Μαρτίνεθ Βαλέρο”. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς, έφυγε τελικά ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Έλτσε. Βίοι αντίθετοι για τη Βαγιαδολίδ, που μπήκε με το δεξί, επικρατώντας με 1-0 της Οβιέδο. Θεωρούμε ότι σήμερα θα “μιλήσει” το πείσμα των Μαδριλένων.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Magicbet)

Κάντιθ – Μαγιόρκα (28/08, 23:30): Χαμόγελα προκάλεσε στην Κάντιθ το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Αλμερία (με δεδομένη τη φετινή επιστροφή στη Σεγούντα Ντιβιζιόν). Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της, απογοήτευση, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη νεοφώτιστη Ρέους (0-1). Σε καμία περίπτωση δε μας έπεισαν οι νησιώτες με την εμφάνισή τους, όμως σήμερα… πρέπει να πάρουν το διπλό, προκειμένου να μην πάει εξαρχής χαμένη ακόμα μία χρονιά.

Προγνωστικό: 2 (2.70 @ Interwetten)