Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την 1η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν, τέσσερις συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό “μενού”.

Ταραγόνα – Λούγκο (21/08, 20:00): Σε μία πορεία ανάλογη της περσινής προσβλέπει η Ταραγόνα, καθώς έφτασε να διεκδικήσει μέχρι και την απευθείας άνοδο (τελικά αποκλείστηκε από την Οσασούνα στα ημιτελικά των πλέι οφ). Η Λούγκο, αντίθετα, ελπίζει σε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, θέλοντας παράλληλα να ξεχάσει το σερί 1-0-5 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της περσινής λίγκας. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.73 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Λεβάντε (21/08, 20:00): Παρέμεινε στον πάγκο της Νουμάνθια ο Χαγκόμπα Αρασάτε, με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκινούν το φετινό πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, που έμειναν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία καλοκαιρινά φιλικά (3-1-0). Η Λεβάντε, από την πλευρά της, θα επιζητήσει την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, γνωρίζοντας βέβαια ότι το πρωτάθλημα της Σεγούντα είναι ιδιαίτερα… κοπιαστικό. Βλέπουμε ισοπαλία στο “Παχαρίτος”.

Προγνωστικό: Χ (3.01 @ Goalbet)

Σεβίλλη ΙΙ – Χιρόνα (21/08, 22:00): Η ανάδειξη ταλέντων που θα ενσωματωθούν σταδιακά στην πρώτη ομάδα συνιστά το βασικό στόχο της Σεβίλλης ΙΙ, που ανέβηκε φέτος στη Σεγούντα και δεν έχει δικαίωμα ανόδου στην Πριμέρα (καθώς εκεί συμμετέχουν οι “μεγάλοι”). Η Χιρόνα, από την πλευρά της, έφτασε μέχρι το διπλό τελικό των περσινών πλέι οφ, για να χάσει το εισιτήριο της ανόδου από την Οσασούνα (δύο ήττες). Πιστεύουμε ότι οι Καταλανοί θα κάνουν θετικό “ποδαρικό” σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Betshop)

Βαγιαδολίδ – Οβιέδο (21/08, 23:30): Άσχημη η περσινή σεζόν για τη Βαγιαδολίδ, με την ομάδα να χαρακτηρίζεται από τα συνεχή σκαμπανεβάσματα και να τερματίζει τελικά στη 16η θέση του πίνακα. Συνεχίζει στον πάγκο της ο Αλμπέρτο Λόπεθ, που ανέλαβε τα ηνία τον περασμένο Απρίλιο. Η Οβιέδο επέστρεψε πέρσι στη 2η τη τάξει κατηγορίας της Ισπανίας, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και “ξεφούσκωσε” προς το τέλος. Πιστεύουμε ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Magicbet)