Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνουν το σημερινό “μενού” της Σεγούντα Ντιβιζιόν, οι οποίες ολοκληρώνουν την 4η αγωνιστική.

Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα (11/09, 13:00): Έμμεση εκδίκηση πήρε η Βαγιεκάνο από την Αλμερία στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου, με το νικηφόρο 0-2 να… ξεπλένει την ντροπή για το ατυχές 3-0 του περασμένου Σαββάτου. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη Μαγιόρκα απέναντι στη Ρέους. Στα του πρωταθλήματος, αμφότερες οι ομάδες αγνοούν τη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-1-2 σερί η Βαγιεκάνο, 0-2-1 σερί η Μαγιόρκα). Πιστεύουμε ότι οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Stoiximan)

Οβιέδο – Μιραντές (11/09, 17:00): Αφήνουν πίσω αμφότερες τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Κύπελλο, ρίχνοντας εκ νέου το βλέμμα στο πρωτάθλημα. Ανέπαφη η εστία της Οβιέδο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (μία εντός έδρας νίκη, μία εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία), αήττητη η Μιραντές στη φετινή λίγκα με μία νίκη και δύο ισοπαλίες (αμφότερες με σκορ 1-1). Η Οβιέδο είναι πολύ δυνατή μέσα στο “Κάρλος Ταρτιέρε” και θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ Goalbet)

Κάντιθ – Χετάφε (11/09, 19:00): Μία από τις εκπλήξεις στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας πραγματοποίησε η Κάντιθ, αφήνοντας εκτός της συνέχειας τη Λεβάντε. Στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν οι νεοφώτιστοι μετρούν 3/3 G/G (0-2-1 σερί). Η Χετάφε έχει αναπτύξει… έρωτα με τις ισοπαλίες (σε επίπεδο πρωταθλήματος) και ψάχνει… λυσσασμένα την παρθενική φετινή νίκη της (έχοντας θέσει ως στόχο την άμεση επιστροφή στην Πριμέρα). Με σχετικό ρίσκο παίρνουμε το Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ Betshop)

UCAM Μούρθια – Έλτσε (11/09, 19:00): Για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει η Κάντιθ στη Σεγούντα Ντιβιζιόν κι έτσι το σερί 0-2-1 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κρίνεται σχετικά ικανοποιητικό. Η Έλτσε, από την πλευρά της, έχει εκμεταλλευθεί στο έπακρο την έδρα της (2/2 νίκες), όμως στη μοναδική φετινή της έξοδο έφυγε με το ατυχές 3-1 από την έδρα της Χιρόνα. Ασφαλής επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Magicbet)

Ουέσκα – Κόρδοβα (11/09, 19:00): Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει η Ουέσκα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Σεγούντα, όπου μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, ξεκίνησε με την εντός έδρας νίκη επί της Τενερίφης (1-0), για να πάρουν τη σκυτάλη τα “χινάρια” απέναντι σε UCAM Μούρθια (1-1 εκτός) και Λούγκο (3-3 εντός). “Μυρίζει” ισοπαλία και το σημερινό ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Interwetten)

Αλκορκόν – Ταραγόνα (11/09, 19:00): Κοινός στόχος των δύο αντιπάλων η παρθενική φετινή νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετρά μέχρι στιγμής η Αλκορκόν, τριάδα ισοπαλιών για τη “Νάστικ”, όλες συνδυάστηκαν με το G/G. Πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα σφιχτό παιχνίδι στο “Σάντο Ντομίνγκο”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Αλμερία (11/09, 21:00): Με πολλά γκολ (και από τους δύο αντιπάλους) έχουν συνδυαστεί τα τρία φετινά ματς πρωταθλήματος της Χιρόνα (1-1-1 το σερί). Ολόιδιο το σερί και για την Αλμερία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τους Ανδαλουσιάνους να συνδυάζουν με ήττα τη μοναδική φετινή τους έξοδο (2-0 από Αλμερία). Έστω και δύσκολα, η Χιρόνα θα βρει το δρόμο για τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)