Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι έξι σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 37η αγωνιστική της φετινής Σεγούντα Ντιβιζιόν. Οι δύο πρωτοπόροι του πίνακα, Λεγκανές και Αλαβές, έχουν εντός έδρας δοκιμασίες κόντρα σε Νουμάνθια και Βαγιαδολίδ αντίστοιχα.

Αλαβές – Βαγιαδολίδ (08/05, 13:00): Την άμεση βελτίωση της επιθετικής της λειτουργίας επιζητά στο σημερινό ματς η Αλαβές, η οποία έχει μείνει άσφαιρη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τέσσερις (0-3-1), επιτρέποντας στη Λεγκανές να ξεφύγει στο +4 και αντιμετωπίζοντας ευθεία απειλή από αρκετές ομάδες για τη 2η θέση. Η Βαγιαδολίδ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Λούγκο στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Λόπεθ στον πάγκο της, με τον Τίμπα να χάνει πέναλτι στο 93′ και να της στερεί την ευκαιρία επιστροφής στις νίκες (0-2-4 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές). Θα το πάρει το ματς η Αλαβές.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Αλμπαθέτε – Μαγιόρκα (08/05, 21:00): Μάχη με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού στο “Κάρλος Μπελμόντε”. Στην προτελευταία θέση του πίνακα η Αλμπαθέτε, αν ηττηθεί σήμερα μάλλον θα πρέπει να αρχίσει το σχεδιασμό για τη… Σεγούντα Β. Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της, ζητά νίκη-απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Σερί 1-1-4 “τρέχουν” οι γηπεδούχοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, σερί 1-4-2 για τη Μαγιόρκα στις επτά τελευταίες. Πάντως, οι νησιώτες έχουν σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εκτός, οπότε θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.86 @ Goalbet)

Κόρδοβα – Χιρόνα (08/05, 21:00): Μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές μετρά η Κόρδοβα (1-3-4), καλείται σήμερα να βάλει τέλος σε ένα πολύ αρνητικό εντός έδρας σερί (0-1-6 στα τελευταία επτά εντός) και να διατηρήσει ελπίδες για πλέι οφ. Η αντίπαλός της, βέβαια, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οδεύει ολοταχώς προς την εξάδα. Από τρία διαδοχικά τρίποντα με ανέπαφη εστία προέρχεται η Χιρόνα, μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες 16 αγωνιστικές (9-6-1). Βλέπουμε αρκετά γκολ στο “Νουέβο Αρκάνχελ”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Betshop)

Λεγκανές – Νουμάνθια (08/05, 21:00): Πρώτη και… καλύτερη στη βαθμολογία η Λεγκανές, η οποία δείχνει ότι έχει βάλει τέλος στην περίοδο “κοιλιάς” Το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο Β (1-2) αποτέλεσε την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ είναι πραγματικά ακτύπητη μέσα στο “σπίτι” της. Η Νουμάνθια θέλει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, προερχόμενη από δύο σερί νίκες με σκορ 2-0 και μετρώντας μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1). Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Magicbet)

Μιραντές – Ουέσκα (08/05, 21:00): Αρχίζει και… εγκαταλείπει τις βλέψεις για πλέι οφ η Μιραντές, δείχνοντας ότι η αγωνιστική της καθίζηση δύσκολα αναστρέφεται. Μόλις μία νίκη για τους γηπεδούχους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3), μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 12 (2-4-6). Βίοι αντίθετοι για την Ουέσκα, η οποία έχει αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη παραμονής. Έχει συνδυάσει με νίκες τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της και με σημερινό διπλό διατηρεί ή διευρύνει το +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Θα σκοράρουν αμφότερες στο “Αντούβα”.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Σαραγόσα – Αθλέτικ Μπιλμπάο Β (08/05, 21:00): Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Σαραγόσα από την έδρα της Πονφεραντίνα (1-1), βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών. Ισχυρά φαβορί για συμμετοχή στα πλέι οφ οι γηπεδούχοι, “γλυκοκοιτάζουν” και την απευθείας άνοδο. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο Β, από την πλευρά της, έχει σχεδόν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Αν ηττηθεί σήμερα, δεν αποκλείεται ο υποβιβασμός να… κλειδωθεί και μαθηματικά. Δεν το… αφήνει το ματς η Σαραγόσα.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Mybet)