Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Ολοκληρώνεται, με τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις, η 3η αγωνιστική για τη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Νουμάνθια – Αλκορκόν (04/09, 17:00): Το παρθενικό τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνουν ακόμα οι δύο αντίπαλοι. Κοινή η πορεία στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αμφότερες μετρούν από μία άσφαιρη ήττα και μία “λευκή” ισοπαλία. Δεν πιστεύουμε ότι το σημερινό ματς θα αποτελέσει εξαίρεση και θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Ταραγόνα – Λεβάντε (04/09, 19:00): Σημαντικό το σημερινό τεστ για την Ταραγόνα, που δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά παράλληλα δεν έχασε (2/2 G/G). Η Λεβάντε, από την πλευρά της, κάνει μέχρι στιγμής το… καθήκον της, μετρώντας τα τρίποντα επί των Νουμάνθια (0-1) και Αλκορκόν (2-0). Θα δούμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Goalbet)

Μαγιόρκα – Οβιέδο (04/09, 21:00): Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα must win για τη Μαγιόρκα, μετά τις γκέλες στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε νεοφώτιστες (ήττα 0-1 από Ρέους, ισοπαλία 1-1 με Κάντιθ εκτός). Η Οβιέδο, από την πλευρά της, ανέκαμψε από την ήττα της πρεμιέρας από τη Βαγιαδολίδ με το εντός έδρας τρίποντο επί της Αλμερία (2-0). Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Betshop)

Σαραγόσα – Ουέσκα (04/09, 21:30): “Πετάει φωτιές” η επίθεση της Σαραγόσα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παράλληλα όμως παρατηρούνται αμυντικά κενά. Το νικηφόρο 3-1 της πρεμιέρας επί της UCAM Μούρθια συνοδεύθηκε από το ισόπαλο 3-3 στην έδρα της Λούγκο. Δύο ισοπαλίες συνδυασμένες με Under έχουμε για την Ουέσκα (0-0 με Αλκορκόν εκτός, 1-1 με Ταραγόνα). Πιστεύουμε ότι η Σαραγόσα μπορεί από μόνη της να βγάλει το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.15 @ Magicbet)