Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Το κυρίως πιάτο της 36ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν συνθέτουν οι έξι σημερινές αναμετρήσεις. Πονφεραντίνα και Βαγιαδολίδ πορεύονται πλέον με νέα πρόσωπα στο “τιμόνι”.

Οβιέδο – Κόρδοβα (01/05, 13:00): Must win το σημερινό ματς για την Οβιέδο, αν θέλει να παραμείνει σίγουρα εντός της ζώνης των πλέι οφ. Έχει μείνει άσφαιρη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Ουέσκα. Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, διατηρεί ανέπαφη εστία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (0-1-1) και με σημερινό διπλό προσπερνά την Οβιέδο στον πίνακα. Σημειώστε ότι οι Ανδαλουσιάνοι παραμένουν αήττητοι στις έξι τελευταίες εξόδους τους (3-3-0). Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.40 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Λούγκο (01/05, 18:00): Ντεμπούτο για τον Αλμπέρτο Λόπεθ στον πάγκο της Βαγιαδολίδ, με τον Μιγκέλ Άνχελ Πορτουγάλ να αποτελεί “παρελθόν” μετά την εκτός έδρας ήττα από την Οσασούνα (1-0). Ήταν η τέταρτη ήττα για τους γηπεδούχους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4), τους κρατά μακριά από τη ζώνη των πλέι οφ. Η Λούγκο, από την πλευρά της, προέρχεται από το νικηφόρο 2-1 επί της Μαγιόρκα, βρίσκεται ακριβώς στη μέση του πίνακα και παραμένει άσφαιρη στις τρεις τελευταίες εξόδους της (0-1-2). Πηγαίνουμε με τον “Άσσο” λόγω του νέου προσώπου στην άκρη του πάγκου.

Προγνωστικό: 1 (1.84 @ Goalbet)

Έλτσε – Αλμπαθέτε (01/05, 18:00): Ενδεχόμενη σημερινή νίκη πιθανότατα θα φέρει την Έλτσε εντός της ζώνης των πλέι οφ. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (3-5-0), έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τελευταίες έξι. Βίοι αντίθετοι για την Αλμπαθέτε, η οποία προέρχεται από την τέταρτη ήττα της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3 από Χιρόνα) και παραμένει τελματωμένη στην προτελευταία θέση του πίνακα. Παράλληλα, δεν έχει καν σκοράρει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. Η Έλτσε θα κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προγνωστικό: 1 & NG (2.65 @ Betshop)

Ταραγόνα – Μιραντές (01/05, 18:00): Νίκη ουσίας και ψυχολογίας ψάχνει η Ταραγόνα στο σημερινό ματς κόντρα στη Μιραντές, προκειμένου να παραμείνει εντός της ζώνης των πλέι οφ και να διατηρήσει τις ελπίδες απευθείας ανόδου. Χωρίς τρίποντο οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), ισόπαλα τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους (1-4-0). “Φρένο” στις φιλοδοξίες της Μιραντές έβαλε η εντός έδρας ήττα από τη Νουμάνθια, καλείται σήμερα να βάλει τέλος σε ένα σερί πέντε εκτός έδρας αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-2). Προβλέπουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Χιρόνα – Τενερίφη (01/05, 18:00): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Μοντιλίβι”, ανάμεσα σε δύο από τις πιο σταθερές ομάδες της τελευταίας περιόδου. Αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές η Χιρόνα (3-3-0), προέρχεται από ζευγάρι νικών και έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές η Ταραγόνα (5-5-0), έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της. Το NG συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Interwetten)

Πονφεραντίνα – Σαραγόσα (01/05, 20:15): Το δεύτερο μεσοβδόμαδο “διαζύγιο” σε πάγκο ομάδας ήταν αυτό της Πονφεραντίνα με τον Φάμπρι, μετά το ατυχές 3-0 από τη Λεγκανές, που αποτέλεσε την τέταρτη ήττα της “Πόνφε” στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4) και την έφερε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Χρέη υπηρεσιακού αναλαμβάνει ο Ρουμπέν Βέγα, που ντεμπουτάρει σήμερα σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Σαραγόσα έρχεται από τρεις κολλητές νίκες (την περασμένη εβδομάδα κέρδισε με 3-1 την Αλκορκόν) και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις ακόμα και την απευθείας άνοδο. Η “Πόνφε” θα έχει αλλαγμένη ψυχολογία, η Σαραγόσα σκοράρει με άνεση, οπότε… G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Mybet)