Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 13η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας.

Μιραντές – Ταραγόνα (13:00): Πέντε αγώνες χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Μιραντές, ενώ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Ταραγόνα ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, το… παλεύει τώρα τελευταία, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να πετύχει το στόχο της. Προέρχεται από τέσσερα over, ενώ περισσότερα από 2.5 τέρματα σημειώθηκαν και στα 5/6 τελευταία ματς της Μιραντές.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Έλτσε (17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Νουμάνθια, με απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Έλτσε, με ένα μόλις “τρίποντο” στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Αμφότερες δέχονται σχετικά εύκολα γκολ, επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @ Betshop)

Οβιέδο – Λούγκο (19:00): Αήττητη πορεύεται εδώ και έξι παιχνίδια η Οβιέδο (4-2-0), ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη πλευρά, η Λούγκο κάνει “κοιλιά”, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ δεν έχει κερδίσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Ο Άσσος έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)

Χετάφε – Αλκορκόν (19:00): Αήττητη εδώ και πέντε ματς η Χετάφε με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, ενώ προέρχεται από επτά διαδοχικά under. Η Έλτσε, από την πλευρά της, σε 14 αγώνες που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει φέρει ισάριθμα under! Πολύ “σφιχτές” και οι δύο ομάδες, το ενδεχόμενο να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 τέρματα έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαιώσης. Βέβαια, οι αποδόσεις είναι… αστείες. Αντίθετα, το να μη σημειωθεί γκολ στο 1ο ημίχρονο, “πληρώνει” αρκετά καλά.

Προγνωστικό: Κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (2.20 @ Magicbet)

Αλμερία – Κόρδοβα (19:00): Στην προτελευταία θέση της βαθμολογία φιγουράρει η Αλμερία, η οποία, βέβαια, στο γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα φέτος στη Σεγούντα. Η Κόρδοβα, από την άλλη, εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο”, έχοντας μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες, όλες με 1-1. Αν αξίζει να ποντάρουμε κάπου στο συγκεκριμένο ματς, είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.95 @ Stoiximan)

Ρέους – Λεβάντε (21:00): Τέλος σε αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0) μπήκε την προηγούμενη αγωνιστική για τη Ρέους, η οποία δεν τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στην Ουέσκα (2-1). Είναι αήττητη φέτος στο γήπεδό της (2-4-0) και υποδέχεται τη Λεβάντε, η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με τη μοναδική φετινή της ήττα να την έχει γνωρίσει εκτός έδρας, από την Κόρδοβα με 1-0. Ντέρμπι το συγκεκριμένο ματς, περιμένουμε αμφότερες τις ομάδες προσκεκτικές.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.00 Interwetten)