Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Καθ’ ολοκληρία διεξάγεται σήμερα η 41η (προτελευταία) αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν, όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 21:00. Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλες τις ζώνες.

Αλαβές – Νουμάνθια (29/05, 21:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς του “Μεντιθορόθα”, με την Αλαβές να επιθυμεί να κλειδώσει από σήμερα την άνοδο. Όντας αυτή τη στιγμή στο +4 από την 3η Ταραγόνα, με σημερινό τρίποντο επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 10 χρόνια. Μόνο νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, είναι αήττητοι στα εννιά τελευταία εντός (με ανέπαφη εστία στα 6/9 ματς). Αδιάφορη πλέον η Νουμάνθια, μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες εννιά εξόδους της. Βλέπουμε νίκη Αλαβές σε συνδυασμό με ανέπαφη εστία.

Προγνωστικό: 1 & NG (1.95 @ Stoiximan)

Αλμπαθέτε – Αθλέτικ Μπιλμπάο Β (29/05, 21:00): Χωρίς άγχος αμφότερες οι ομάδες στο σημερινό ματς, καθώς έχουν γνωρίσει και μαθηματικά τον υποβιβασμό. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Αλμπαθέτε, χωρίς νίκη οι Βάσκοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (0-2-6). Η Μπιλμπάο Β έχει σκοράρει στις 4/6 τελευταίες εξόδους της και η απουσία σκοπιμότητας μας προϊδεάζει για γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (1.53 @ Goalbet)

Αλμερία – Μιραντές (29/05, 21:00): Καίγεται για το τρίποντο η Αλμερία, αδιάφορη βαθμολογικά η Μιραντές. Το σερί 1-1-3 των τελευταίων πέντε αγωνιστικών έχει φέρει τους Ανδαλουσιάνους εντός της επικίνδυνης ζώνης, στο -2 από τις Μαγιόρκα και Πονφεραντίνα, που σηματοδοτούν τη γραμμή σωτηρίας. Η Μιραντές έχει σκοράρει στις 4/5 τελευταίες εξόδους τους, ενώ αμφότερες αρέσκονται στο Over 2,5 τον τελευταίο καιρό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Betshop)

Έλτσε – Βαγιαδολίδ (29/05, 21:00): Μόνο μαθηματικές είναι, πλέον, οι ελπίδες της Έλτσε για συμμετοχή στα πλέι οφ. Οι κολλητές εκτός έδρας ήττες από Κόρδοβα και Μαγιόρκα τη φέρνουν στο -5 από την πρώτη εξάδα. Η Βαγιαδολίδ, από την πλευρά της, χρειάζεται ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή. Με δεδομένο ότι η Έλτσε μετρά οκτώ ισοπαλίες στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, θα πάμε με το “χινάρι”.

Προγνωστικό: Χ (3.25 @ Magicbet)

Λεγκανές – Γιαγκοστέρα (29/05, 21:00): Την τύχη στα χέρια της έχει η Λεγκανές αναφορικά με την απευθείας άνοδο. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +3 από την 3η Ταραγόνα, έχοντας και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. Σημερινή νίκη και ταυτόχρονη μη νίκη της Ταραγόνα σφραγίζει το στόχο από σήμερα. Η Γιαγκοστέρα δεν είναι αδιάφορη, αλλά παίζει με σαφές μειονέκτημα στη μάχη παραμονής, όντας στο -5 από τη γραμμή σωτηρίας. Βέβαια, έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (2-2-0 το σερί, 4/4 Under 2,5). Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Mybet)

Λούγκο – Ταραγόνα (29/05, 21:00): Εκτός της διεκδίκησης της συμμετοχής στα πλέι οφ έχει μπει οριστικά η Λούγκο, ελέω του αρνητικού σερί 1-1-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της απευθείας ανόδου μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -1 από τη 2η Λεγκανές, με την οποία υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Είναι, όμως, αήττητη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-3-0), κρατώντας και ανέπαφη εστία στις τρεις τελευταίες. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (1.50 @ Stoiximan)

Μαγιόρκα – Κόρδοβα (29/05, 21:00): Must win για αμφότερες τις ομάδες το σημερινό ματς. Η Μαγιόρκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να παραμείνει εκτός αυτής, έχοντας πιθανότητες ακόμα και για εξασφάλιση του στόχου με σημερινή νίκη. Η Κόρδοβα βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης των πλέι οφ (7η), υστερώντας στην τετραπλή ισοβαθμία με Οσασούνα, Αλκορκόν και Σαραγόσα. Μπορεί αμφότερες να έχουν συνδυάσει με NG τα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια τους, όμως θεωρούμε ότι σήμερα θα σκοράρουν και οι δύο.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Goalbet)

Οσασούνα – Ουέσκα (29/05, 21:00): Μπορεί η Οσασούνα να υπέστη μεσοβδόμαδα την εκτός έδρας ήττα από την Ταραγόνα (πρώτη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές), όμως παραμένει εντός της ζώνης των πλέι οφ και κρατά την τύχη στα χέρια της. Η Ουέσκα, από την πλευρά της, μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-1-1) και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +5 από τη ζώνη υποβιβασμού, οπότε με νίκη κλειδώνει σίγουρα την παραμονή. Από 9/10 Under 2,5 προέρχεται η Οσασούνα, θεωρούμε ότι και το σημερινό ματς θα είναι κλειστό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Σαραγόσα – Οβιέδο (29/05, 21:00): Μεγάλο παιχνίδι στο “Ρομαρέδα”, με φόντο τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Εντός της πρώτης εξάδας βρίσκεται η Σαραγόσα (σερί 1-3-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές), στο -2 από την πρώτη εξάδα η Οβιέδο. Βέβαια, η ομάδα της Αραγονίας είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ αντίστοιχα η Οβιέδο έχει ηττηθεί στις 5/6 τελευταίες εξόδους της, μένοντας και άσφαιρη στα 4/6 ματς. Δεν πιστεύουμε ότι θα… ξεφύγει το σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Τενερίφη – Πονφεραντίνα (29/05, 21:00): Έχασε οριστικά το “τρένο” των πλέι οφ η Τενερίφη με τη μεσοβδόμαδη εκτός έδρας ήττα από την Αλκορκόν. Είναι, λοιπόν, αδιάφορη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όμως σημειώστε ότι παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία εντός (5-5-0). Η Πονφεραντίνα έχει συνδυάσει με νίκες τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στο +2 από τη γραμμή σωτηρίας, επομένως… καίγεται. Αμφότερες οι νίκες, όμως, ήρθαν εντός έδρας, ενώ μακριά από το “σπίτι” της η “Πόνφε” πραγματικά παραπαίει. Μάλιστα, δεν έχει καν σκοράρει στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Ελκυστική επιλογή το NG.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Magicbet)

Χιρόνα – Αλκορκόν (29/05, 21:00): Ακόμα μία μάχη με φόντο τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Στο -1 από την πρώτη εξάδα βρίσκεται η Χιρόνα, εντός της πρώτης εξάδας αυτή τη στιγμή η Αλκορκόν. Εξαιρετικοί μέσα στο “σπίτι” τους οι Καταλανοί, είναι αήττητοι στα 11 τελευταία εντός και έχουν κερδίσει με σκορ 1-0 τα τρία τελευταία εντός. Η Αλκορκόν έχει φύγει με το διπλό από τις δύο τελευταίες εξόδους της, όμως γενικότερο αποδυναμώνεται μακριά από το “Σάντο Ντομίνγκο”. Ρίχνοντας και μία ματιά στην προϊστορία με γηπεδούχο τη Χιρόνα, καταλήγουμε με αρκετή ασφάλεια στον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Mybet)