Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ουέσκα – Αλμερία (17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Ουέσκα, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βαγιαδολίδ, βάζοντας τέλος σε ένα σερί δύο διαδοχικών ηττών, χωρίς, μάλιστα, να πετύχει γκολ. Η Αλμερία, από την πλευρά της, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Λούγκο, στο γήπεδό της, φτάνοντας, αισίως, τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: No Goal (1.75 @ Stoiximan)

Λούγκο – Μαγιόρκα (19:00): Η Λούγκο παραμένει αήττητη μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Αλμερία, ενώ η εστία της δεν έχει παραβιαστεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. “Μετρ” των ισοπαλιών και η Μαγιόρκα, μετρά τέσσερις ήδη στο φετινό πρωτάθλημα, η τελευταία την προηγούμενη εβδομάδα στο γήπεδό της, κόντρα στη Μούρθια. Πολύ “σφιχτές” και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ (1.53 @ Goalbet)

Αλκορκόν – Έλτσε (19:00): Από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σεβίλλης Β προέρχεται η Αλκορκόν, αν και αγωνίστηκε για μισή ώρα περίπου με παίκτη παραπάνω. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς, καθώς είχαν προηγηθεί διαδοχικές ήττες από Σαραγόσα και Κόρδοβα, στις οποίες δεν είχε καταφέρει καν να σκοράρει. Μία κρύο, μία ζέστη γα την Έλτσε, η οποία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο διπλό επί της Ουέσκα (3-0), καθώς ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Λεβάντε με 0-1. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα από την Αλκορκόν και θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 2 (3.60 @ Betshop)

Ταραγόνα – Σεβίλλη Β (19:00): Η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη είναι η Ταραγόνα (0-4-3), η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Κόρδοβα. Πέρα από την ήττα, παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τα γκολ. Η Σεβίλλη Β, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Αλκορκόν. Μακριά από την έδρα της φέτος έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες, σε τρία ματς, και η Ταραγόνα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την “παρθενική” της νίκη στη φετινή Σεγούντα.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Σαραγόσα – Κόρδοβα (20:30): Ομάδα έδρας η Σαραγόσα, στα τρία ματς που έχει δώσει εκεί φέτος στο πλαίσιο της Β’ Ισπανίας έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, με απολογισμό τερμάτων 6-1. Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, βρήκε ρυθμό και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες, μάλιστα, δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Μακριά από το γήπεδό της, όμως, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχει κατορθώσει να κερδίσει μόνο την Αλκορκόν.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)