Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 14:30.

Μπραουνσβάιγκ – Νυρεμβέργη (28/08, 14:30): Με το 2/2 έχουν ξεκνήσει τη σεζόν οι γηπεδούχοι, έχοντας πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής. Η Νυρεμβέργη αό την άλλη μετράει δυο ισοπαλίες και δέιχνει να χρειάζεται χρόνο για να “ρολάρει”. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων που έχουν το κίνητρο του να μείνουν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα.

Προγνωστικό: 1 (2.22 @ Stoiximan)

Μπίλεφελντ – Ουνιόν Βερολίνου (28/08, 14:30): Από ένα βαθμό έχουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, με την παρουσία τους να είναι από μέτρια ως κακή. Λογικά θα δούμε ένα “σφιχτό” ματς και θα πάμε με τα λίγα γκολ που φαντάζουν ως το πιο πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Goalbet)

Διναμό Δρέσδης – Σαν Πάουλι (28/08, 14:30): Δυο ισοπαλίες έχει μέχρι στιγμής η Διναμό, σε αντίθεση με τη Σαν Πάουλι που μετρά ισάριθμες ήττες έχοντας κακή παρουσία. Αναμένεται αντίδραση από τους φιλοξενούμενους και οι τιμές στις οποίες δίνονται μας προκαλούν να τους εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ Stoiximan)