Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται όλα στις 18:30.

Ανόβερο – Καρλσρούη (21/09, 18:30): Μακριά από τις επιτυχίες παραμένει στα τρία τελευταία παιχνίδια του το Ανόβερο, που αν θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Μπουντεσλίγκα θα πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό πριν να είναι αργά. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι μετριότατοι, μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα και δεν δείχνουν ικανοί να κάνουν τη “ζημιά” σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Καϊζερσλάουτερν – Διναμό Δρέσδης (21/09, 18:30): Μόλις δυο βαθμούς έχιε μέχρι στιγμής η Καϊζερσλάουτερν, η οποία δέιχνει να μην έχει ούτε αρχή, ούτε μέσα αλλά ούτε και τέλος. Η Διναμό  από την άλλη έχει οκτώ βαθμούς και ρεκόρ 2-2-1 και σίγουρα αξίζει η επιλογή της, με αρκετή δόση ρίσκου όμως.

Προγνωστικό: 2 (3.01 @ Goalbet)

Άουε – Μπίλεφελντ (21/09, 18:30): Αμφότερες είναι ασταθείς ομάδες και ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δύσκολο να προβλέψει κανείς νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο που φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Βίτσμπουργκερ – Ουνιόν Βερολίνου (21/09, 18:30): Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής η Βίτσμπουργκερ, η οποία είναι νεοφώτιστη και με νίκη θα μείνει μόνη 2η και στο -2 από την κορυφή. Η Ουνιόν από την άλλη παρουσιάζεται αρκετά δυνατή φέτος και ικανή να διεκδικήσει την άνοδο με αξιώσεις. Θα πάμε με το αμφίσκορο ανάμεσα σε δυο ομάδες που σκοράρουν αρκετά και συχνά.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)