Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Στουτγάρδη – Μόναχο 1860 (21/10, 19:30): Από την βαριά ήττα με 5-0 στην έδρα της Διναμό Δρέσδης προέρχεται η Στουτγάρδη, που καλείται να ξεπεράσει το σοκ και να ανακάμψει άμεσα. Η Μόναχο από την άλλη απογοητεύει πλήρως με την παρουσία της όντας στη 14η θέση και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα σήμερα αν δεν βελτιωθεί αισθητά. Θα πάμε με την έδρα και την σαφώς ανώτερη Στουτγάρδη.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Φορτούνα Ντ. – Μπίλεφελντ (21/10, 19:30): Χωρίς νίκη συνεχίζει η Μπίλεφελντ στο πρωτάθλημα, χάνοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος στη μάχη της παραμονής. Η Φορτούνα από την άλλη είναι κανή για το καλύτερο και για το χειρότερο όντας από τις πιο σταθείς ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε με το Χ2 καθώς η Μπίλεφελντ οφείλει να ξυπνήσει πριν να είναι αργά.

Προγνωστικό: X2 (1.78 @ Goalbet)

Βίτσμπουργκερ – Καρλσρούη (21/10, 19:30): Βίοι αντίθετοι μέχρι στιγμής για τις δυο ομάδες, με τη Βίτσμπουργκερ να ενθουσιάζει με την παρουσία της όντας στην 4η θέση, ενώ η αρλσρούη από την πλευρά της απογοητεύει όντας στη 15η. Φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, θα επιλέξουμε όμως το αμφίσκορο καθώς δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και πιθανόν να αρχίσουν να “ξεφουσκώνουν”.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ Stoiximan)