Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 19:30.

Στουτγάρδη – Χάιντενχαϊμ (09/09, 19:30): Νικηφόρα καλείται να συνεχίσει η Στουτγάρδη, η οποία έχει ως αποκλειστικό στόχο την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα. Η Χάιντενχαϊμ από την άλλη είναι μια αρκετά καλή και επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να βρει δίχτυα. Θα πάμε με το αμφίσκορο και τη νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.55 @ Stoiximan)

Άουε – Μπραουνσβάιγκ (09/09, 21:30): Η μοναδική οάδα που έχει τ 3/3 είναι η Μπραουνσβάιγκ, η οποία με τις ως τώρα εμφανίσεις της έχει θέσει υποψηφιότητα για άνοδο. Η Άουε από την άλλη κινείται στη μετριότητα αλλά έχει βγάλει μαχητικότητα σε όλα της τα παιχνίδια. Θα πάμε με την ισοπαλία που έχει αρκετό value.

Προγνωστικό: Χ (3.01 @ Goalbet)

Βίτσμπουργκερ – Μπόχουμ (09/09, 19:30): Αμφότερες έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής όντας μαχητικές και σκληροτράχηλες. Στη σημερινή αναμέτρηση έχει μικρό προβάδισμα η Μπόχουμ λόγω εμπειρίας, ωστόσο ο ενθουσιασμός και η έδρα αναμένεται να φέρουν ισορροπία. Ισοπαλία και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Χ (3.30 @ Stoiximan)