Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Χάιντενχαϊμ – Καρλσρούη (04/11, 19:30): Αμφότερες είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα και θα ψάξουν τη νίκη ώστε να πάρουν ψυχολογία και βαθμούς. Εμείς θα επιλέξουμε τα λίγα γκολ καθώς οι δυο ομάδες δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο σκοράρισμα τον τελευταίο μήνα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Stoiximan)

Φορτούνα Ντ. – Διναμό Δρέσδης (04/11, 19:30): Αμφότερες αποδίδουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο όταν βρεθούν στη μέρα τους και δείχνουν το ίδιο ικανές να “χτυπήσουν” το σημερινό παιχνίδι. Εμείς θα επιλέξουμε το γκολ εκατέρωθεν που μοάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Goalbet)

Άουε – Νυρεμβέργη (04/11, 19:30): Εννιά γκολ στα δυο τελευταία έχει δεχτεί η Άουε, που δείχνει να μην “πατάει” καθόλου καλά φέτος. Η Νυρεμβέργη από την άλλη μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις υποχρεώσεις της, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που μοιάζουν να είναι πιο κοντά στη νίκη.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Stoiximan)