Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με 8 αναμετρήσεις ξεκινά την Παρασκευή (15/04) η 34η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Απουσιάζει απ’ το πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο όλοι οι αγώνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είτε για τη μάχη της ανόδου, είτε για την παραμονή.

Μπουργκ Περονάς – Μετς (15/04, 21:00): Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπουργκ Περονάς στις τελευταίες πέντε «στροφές» του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στο -10 απ’ την τριάδα και στο +12 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Υποδέχεται τη Μετς, που υποχώρησε στην 5η θέση μετά τη «βαριά» ήττα απ’ την Οσέρ την περασμένη εβδομάδα, αποτέλεσμα που την άφησε στο -2 απ’ την τρίτη θέση. «Καίγεται» για νίκη η Μετς, θα πάμε με το κίνητρο.

Προγνωστικό: Διπλό (2.55 @Stoiximan)

Σοσό – Μπρεστ (15/04, 21:00): Σε καλό «φεγγάρι» η Σοσό, «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), προέρχεται απ’ το σπουδαίο διπλό επί της Λαβάλ (1-2). Τέθηκε μετά από καιρό εκτός της ζώνης υποβιβασμού, σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Μπρεστ, που δεν έχει νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. «Ψιλιασμένος» ο άσσος, ωστόσο ακόμη και στο 1.80 είναι αποδεκτός.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Goalbet)

Λανς – Αζαξιό (15/04, 21:00): Στο πιο κατάλληλο σημείο φορμαρίζεται η Λανς, που προέρχεται από δύο σερί νίκες και πλέον ανέβηκε στο -3 απ’ τις θέσεις προβιβασμού. Υποδέχεται την απογοητευτική Αζαξιό, που προέρχεται από δύο σερί ήττες και τρεις συνολικά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ να σημειωθεί ότι είναι κάκιστη εκτός έδρας. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Ερυθρός Αστερας – Νιόρ (15/04, 21:00): Μέχρι τέλους θα δώσει μάχη για την άνοδο ο Ερυθρός Αστέρας, που είναι ισόβαθμος στους 55 με τη Χάβρη. Εντός έδρας δεν είναι όσο αποτελεσματικός θα ήθελε, προέρχεται από δύο σερί ήττες, σήμερα υποδέχεται τη Νιόρ, που πλέον είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού έπειτα από τρεις σερί ήττες, όπου μάλιστα δε σκόραρε. Θα πάμε με το 2-3 Goal, το οποίο επιβεβαιώνεται συχνά και στις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @Magicbet)

Λαβάλ – Εβιάν (15/04, 21:00): Μεγάλο ντέρμπι παραμονής, με τη Λαβάλ να βρίσκεται στην 15η θέση με 35 πόντους (+4 απ’ τη ζώνη) και την Εβιάν στους 32, μόλις στο +1 απ’ την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Με το ζόρι κερδίζουν οι δύο ομάδες, είναι παντελώς ανίκανες επιθετικά, η μεν Λαβάλ προέρχεται από τρεις σερί ήττες, όπου σκόραρε μόλις 1 γκολ, ενώ η Εβιάν δε σκόραρε στα τέσσερα τελευταία ματς (0-3-1).

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.40 @Mybet)

Τουρ – Νιμ (15/04, 21:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Τουρ έχει εξασφαλίσει –εκτός απροόπτου- την παραμονή, ούσα πλέον στο +13 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Υποδέχεται τη Νιμ, που είναι στο +5 και χρειάζεται οπωσδήποτε ακόμη δύο νίκες για να είναι σίγουρη. «Κλειστά» τα τελευταία ματς των δύο ομάδων, περιμένουμε να κριθεί και το σημερινό στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.75 @ Stoiximan)

Κρετέιγ – Οσέρ (15/04, 21:00): Σε δύσκολη θέση η Κρετέιγ, βρίσκεται στο -3 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, «καίγεται» για νίκη. Είναι τραγική εντός έδρας, εκεί κέρδισε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο (!), δε σκόραρε καν στα τελευταία τρία ματς στο γήπεδο της. Στον αντίποδα, η Οσέρ έρχεται από τη σπουδαία και εμφατική νίκη επί της Μετς (4-0), είναι πάντα «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου, χρειάζεται νίκη για να πλησιάσει την τριάδα. Θα πάμε με το διπλό, αλλά με κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.10 @Goalbet)

Βαλενσιέν – Κλερμόν (15/04, 21:00): Παιχνίδι με ενδιαφέρον από αμφότερες τις πλευρές, καθώς η μεν Βαλενσιέν θέλει το ματς για να κάνει άλμα παραμονής, ενώ η δε Κλερμόν δίνει μάχη για την άνοδο. Περιμένουμε κλειστό ματς, γεμάτο άγχος και νευρικότητα, επιλογή μας είναι το NG, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα τελευταία μας και των δύο ομάδων.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Betshop)