Β' Γαλλίας

Προγνωστικά B’ ΓαλλίαςΜε 8 αναμετρήσεις ξεκινά την Παρασκευή (08/04) η 33η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Τα βλέμματα συγκεντρώνουν οι αγώνες για την «ουρά» της βαθμολογίας Νιμ – Βαλενσιέν και Λαβάλ – Σοσό.

Αζαξιό – Ερυθρός Αστέρας 93 (08/04, 21:00): Ήττα-σοκ υπέστη ο Ερυθρός Αστέρας την περασμένη Δευτέρα, εντός έδρας με 2-4 απ’ την ουραγό Παρί. Ως εκ τούτου, υποχώρησε στην 5η θέση και το -2 απ’ την 3η Χάβρη. Σήμερα ταξιδεύει στην Κορσική για να αντιμετωπίσει τη… σχεδόν αδιάφορη Αζαξιό, που μετρα 40 πόντους και απλά χρειάζεται 4-5 πόντους για να εξασφαλίσει την παραμονή. Είναι καταπληκτικός εκτός έδρας ο Ερυθρός Αστέρας, δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο, θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (3.50 @Stoiximan)

Οσέρ – Μετς (08/04, 21:00): Μένει οριστικά εκτός της μάχης ανόδου η Οσέρ, που προέρχεται από δύο σερί ήττες και πλέον βρίσκεται στο -9 απ’ την τριάδα. Υποδέχεται τη Μετς, που σημείωσε 3/3 νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές και ανέβηκε στους 53 πόντους και το -1 απ’ την τρίτη θέση. Θα πάμε με το κίνητρο και το καλύτερο μομέντουμ.

Προγνωστικό: Διπλό (3.01 @Goalbet)

Νιόρ – Λανς (08/04, 21:00): Μόλις στο +1 πλέον η Νιόρ απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, «καίγεται» για νίκες και πόντους. Μέσα στο στόχο της ανόδου είναι η Λανς μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Οσέρ, αποτέλεσμα που την κράτησε στο -5 απ’ την 3η Χάβρη. Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, τους δίνουμε προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο εκτός έδρας δεν πείθουν και η Νιόρ θα παίξει «τελικό». Με κάλυψη το διπλό.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.85 @Betshop)

Εβιάν – Τουρ (08/04, 21:00): «Τελικός» για την Εβιάν το ματς της εβδομάδας κόντρα στην Τουρ, καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Βαλενσιέν (1-0). Δε σκόραραν καν οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, υποδέχονται την Τουρ που μετά τη νίκη επί της Μπρεστ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού ανέβηκε στο +13 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πάμε με το ισχυρότερο κίνητρο και αυτό είναι στην Εβιάν.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @Magicbet)

Νιμ – Βαλενσιέν (08/04, 21:00): Αλώβητη έφυγε απ’ την έδρα της Σοσό η Νιμ (0-0), που ανέβηκε στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Εναλλάσσει αποτελέσματα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (2-3-2), θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στη Βαλενσιέν, η οποία όμως επίσης δίνει μάχη για τη σωτηρία. Στο +6 απ’ τη ζώνη οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται απ’ το σπουδαίο εντός έδρας 1-0 επί της Εβιάν, σήμερα μάλλον βολεύονται και με ισοπαλία. Πιθανό αποτέλεσμα, θα το προτιμήσουμε.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.10 @Mybet)

Παρί – Μπουργκ Περονάς (08/04, 21:00): Έρχεται με ψυχολογία η Παρί, μετά την απροσδόκητη και σπουδαία νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα την περασμένη Δευτέρα (2-4 εκτός). Οι ελπίδες της για παραμονή παραμένουν λίγες, αφού βρίσκεται στο -8 απ’ τη γραμμή σωτηρίας, ωστόσο θα τα δώσει όλα για το θαύμα. Σήμερα θέλει να πάρει με κεκτημένη ταχύτητα και την Μπουργκ Περονάς, θα τη στηρίξουμε κυρίως διότι οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή.

Προγνωστικό: Άσσος (2.30 @Stoiximan)

Μπρεστ – Χάβρη (08/04, 21:00): Απ’ τις αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος η Μπρεστ, βρίσκεται στο +14 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -10 απ’ τις θέσεις ανόδου. Στην τρίτη θέση ανέβηκε η Χάβρη, που φαντάζει ως φαβορί για την άνοδο, προέρχεται από δύο σερί νίκες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Θα πάμε με το 2-3 Goal που επιβεβαιώνεται συχνά στα τελευταία ματς των δύο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @Goalbet)

Λαβάλ – Σοσό (08/04, 21:00): Σε πολύ κακό φεγγάρι η Λαβάλ, προέρχεται από δύο σερί ήττες, όπου μάλιστα δε σκόραρε. Είναι στους 35 πόντους και το +5 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται τη Σοσό, που δεν κατάφερε να κερδίσει καμία εκ των Εβιάν (0-0 εκτός) και Νιμ (0-0 εντός) στα δύο σερί ντέρμπι παραμονής. Περιμένουμε πολύ κλειστό ματς, το οποίο θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.25 @Betshop)