Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Σέντρα σήμερα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται 8 αναμετρήσεις.

Μπουργκ Περονάς – Στρασμπούργκ (29/07, 21:00): Εξαιρετική η περσινή σεζόν για την Μπουργκ Περονάς, που παρότι νεοφώτιστη, κατάφερε να ξεμπερδέψει πολύ γρήγορα με την παραμονή. Επιστρέφει στη Β’ Γαλλίας η Στρασμπούργκ, που θέλει να αρχίσει δυναμικά τις υποχρεώσεις της. Αμφίρροπο ματς, θα πάμε με τη λογική ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.05 @Stoiximan)

Γκαζελέκ Αζαξιό – Μπρεστ (29/07, 21:00): Δεν τα κατάφερε πέρυσι η Γκαζελέκ στην Α’ Γαλλίας και γνώρισε τον υποβιβασμό. Θα δείξει αν είναι ικανή να διεκδικήσει την επάνοδο στα «σαλόνια», αν και στα φιλικά δεν άφησε καλές εντυπώσεις. Ισχυρό σύνολο η Μπρεστ, άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.73 @Goalbet)

Νιμ – Λαβάλ (29/07, 21:00): Θέλει θετική έναρξη στη νέα σεζόν η Νιμ, που έκανε φοβερό δεύτερο μισό στο περσινό πρωτάθλημα και έφτασε δίκαια στην παραμονή. Σοβαρή ομάδα η Λαβάλ, είναι πάντα «σφιχτή» αμυντικά, το ίδιο στυλ περιμένουμε και φέτος.

Προγνωστικό: NG (1.75 @Betshop)

Νιόρ – Λανς (29/07, 21:00): Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για τη Λανς, που θέλει να δείξει ότι διαθέτει την ποιότητα για να διεκδικήσει την άνοδο. Οφείλει να περάσει από έδρες όπως αυτή της Νιόρ, που λογικά θα παλέψει για την παραμονή.

Προγνωστικό: Διπλό (2.75 @Magicbet)

Ορλεάν – Χάβρη (29/07, 21:00): Στο φινάλε έχασε την άνοδο πέρυσι η Χάβρη, που διαθέτει την ποιότητα για να κάνει και φέτος πορεία πρωταθλητισμού. Στον αντίποδα, η νεοφώτιστη Ορλεάν θέλει να ξεφύγει νωρίς από περιπέτειες. Θα πάμε με την ποιότητα των φιλοξενουμένων.

Προγνωστικό: Διπλό (2.60 @Interwetten)

Τουρ – Αζαξιό (29/07, 21:00): Εξαιρετικές εμφανίσεις έκανε η Τουρ στα φιλικά προετοιμασίας, όπου έδειξε ότι «δένει» γρήγορα ως ομάδα. Αρκετά καλές και οι εντυπώσεις της Αζαξιό, η οποία όμως εκτός έδρας πέρυσι ήταν κακή. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Stoiximan)

Τρουά – Σοσό (29/07, 21:00): Τεράστια απογοήτευση η περσινή Τρουά, υποβιβάστηκε ως ουραγός απ’ τη Ligue 1, το ρόστερ της υπέστη αρκετές αλλαγές. Βελτιωμένη αναμένεται η Σοσό, η οποία θεωρούμε ότι μπορεί να περάσει απ’ την έδρα της Τρουά.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.25 @Goalbet)

Βαλενσιέν – Κλερμόν (29/07, 21:00): Ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα η Βαλενσιέν, θέλει να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή. Πιο ποιοτική η Κλερμόν, ωστόσο είναι νωρίς για να κρίνουμε αν διαθέτει την περσινή δυναμική. Θα πάμε με το G/G, με δεδομένη την επιθετική διάθεση αμφότερων των ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Betshop)