Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 36η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα.

Σοσό – Οσέρ (29/04, 21:00): Παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά η Οσέρ, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα σημείωσε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Ντιζόν για να φτάσει τους 51 πόντους. Στον αντίποδα, η Σοσό δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή, το σημερινό είναι απ’ τα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Άσσος (1.83 @Stoiximan)

Χάβρη – Νιμ (29/04, 21:00): Από γκέλα σε γκέλα πηγαίνει η Χάβρη, βλέπει πλέον την 3η Μετς να αποσπάται στο +3. Έχει υποχρέωση να κερδίσει σήμερα τη Νιμ, η οποία πάντως προέρχεται από τρεις νίκες και εξασφάλισε κατά 99% την παραμονή. Πιο ισχυρό το κίνητρο των γηπεδούχων, θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.76 @Goalbet)

Λανς – Παρί (29/04, 21:00): Απότομη «προσγείωση» για τη Λανς την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Νιμ εκτός έδρας (ήττα 4-2), την άφησε στους 55 πόντους και το -4 απ’ τις θέσεις ανόδου. Σήμερα «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στην ουραγό Παρί, η οποία είναι στο -8 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας και ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2.5 (2.45 @Betshop)

Ερυθρός Αστέρας – Μπουργκ Περονάς (29/04, 21:00): Το τελευταίο βατό ματς είναι το σημερινό για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει με Ντιζόν (εντός) και Κρετέιγ (εκτός). «Καίγεται» να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες και συνολικά πέντε ήττες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, πλέον βρίσκεται στο -4 απ’ την τρίτη θέση. Αδιάφορη εδώ και καιρό η Μπουργκ Περονάς, είναι εξασφαλισμένη και μαθηματικά για την παραμονή.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Magicbet)

Μπρεστ – Εβιάν (29/04, 21:00): Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπρεστ, δεν έχει νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στις τρεις εκ των οποίων δε σκόραρε. Σημάδια βελτίωσης έδειξε η Εβιάν στο εντός έδρας 1-1 με τη Χάβρη την περασμένη εβδομάδα, παραμένει όμως εντός της ζώνης του υποβιβασμού, σήμερα με νίκη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Θα πάμε με το κίνητρο, ελπίζοντας ότι σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή η Εβιάν θα δείξει χαρακτήρα.

Προγνωστικό: Διπλό (3.00 @ Stoiximan)

Λαβάλ – Κλερμόν (29/04, 21:00): Δεν ανησυχεί με την παραμονή η Λαβάλ, αφού βρίσκεται στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει βατό πρόγραμμα κόντρα σε Νιμ και Παρί. Στον αντίποδα, η Κλερμόν έμεινε στους 54 πόντους και το -5 απ’ την τριάδα ανόδου μετά την εντός έδρας ήττα απ’ την αδιάφορη Τουρ, σήμερα «καίγεται» για το «τρίποντο». Θα πάμε με το κίνητρο.

Προγνωστικό: Διπλό (2.60 @Mybet)

Τουρ – Νιόρ (29/04, 21:00): Μεγάλη ζημιά έκανε η Τουρ στην Κλερμόν την περασμένη εβδομάδα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 0-1 παρά το γεγονός ότι είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος, σήμερα αντιμετωπίζει τη Νιόρ, που βρίσκεται μόλις στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει νίκη που θα τη φέρει κοντά στην παραμονή. Δεν μπλέκουμε με αποτέλεσμα, θα επιλέξουμε το σύνηθες 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @Stoiximan)

Κρετέιγ – Αζαξιό (29/04, 21:00): Στο 89’ σώθηκε η Κρετέιγ την περασμένη εβδομάδα, πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία με την Παρί και πήγε στους 33 πόντους και το -2 απ’ την παραμονή. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Αζαξιό και θα δώσει τα πάντα για τη νίκη, που ενδεχομένως να την ξεκολλήσει απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Έχει πολύ μεγάλο κίνητρο ο άσσος, αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Προγνωστικό: Άσσος (2.01 @Goalbet)