Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Σέντρα σήμερα στην 3η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει 8 αναμετρήσεις.

Αμιέν – Νιόρ (12/08, 21:00): Δεν αφήνουν καλές εντυπώσεις οι δύο ομάδες στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις για όλες τις διοργανώσεις, καθώς αμφότερες δεν έχουν νίκη. Η Αμιέν προέρχεται από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ενώ η Νιόρ ξεκίνησε με 2/2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και την Τρίτη ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Στρασμπούργκ για το Λιγκ Καπ. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που είναι πιο ποιοτική ομάδα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.35 @Stoiximan)

Μπουργκ Περονάς – Οσέρ (12/08, 21:00): Δεν έχει νίκη μέχρι στιγμής η Μπουργκ Περονάς σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ξεκίνησε με ισοπαλία και ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ την Τρίτη αποκλείστηκε στα πέναλτι απ’ την Οσέρ για το Λιγκ Καπ (2-2 κανονικός αγώνας). Οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά σήμερα, με την Οσέρ να θέλει επίσης την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης ξεκίνησε με ισοπαλία και ήττα. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @Goalbet)

Κλερμόν – Σοσό (12/08, 21:00): Πήρε ψυχολογία η Κλερμόν με την εντός έδρας νίκη-πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Αμιέν και ενώ είχαν προηγηθεί δύο κακές εμφανίσεις στα πρώτα ματς πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η Σοσό είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πηγαίνει με σούπερ ψυχολογία μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί της Γκαζελέκ την Τρίτη. Θεωρούμε ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.40 @Betshop)

Γκαζελέκ – Χάβρη (12/08, 21:00): Τρομάζει η Χάβρη των πρώτων αγώνων, καθώς έκανε 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα και την Τρίτη ήταν εντυπωσιακή εκτός έδρας κόντρα στην ποιοτική Ρεμς για το Λιγκ Καπ (νίκη 2-5). Στον αντίποδα, η Γκαζελέκ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, ενώ εντός έδρας έχει προλάβει να κάνει ήδη μια γκέλα με την Μπρεστ (0-0) στην πρεμιέρα. Θα πάμε στο διπλό με κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DΝΒ (2.20 @Magicbet)

Ορλεάν – Αζαξιό (12/08, 21:00): Έσπασε το «ρόδι» η Ορλεάν την περασμένη Τρίτη και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν, έστω και αν ήταν στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ εναντίον της Τουρ (1-0). Την ίδια ημέρα η Αζαξιό ηττήθηκε εκτός έδρας 3-0 απ’ τη Λανς και έμεινε άσφαιρη για δεύτερη φορά φέτος μακριά απ’ το γήπεδο της. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Stoiximan)

Ερυθρός Αστέρας – Μπρεστ (12/08, 21:00): Δεν έχει αλλάξει το πρόσωπο του Ερυθρού Αστέρα φέτος, καθώς παραμένει μια «κλειστή» ομάδα, που παίζει πρώτα για την άμυνα. Μετράει 2/2 «λευκές» ισοπαλίες με Οσέρ και Κλερμόν, ενώ στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε στα πέναλτι απ’ την Παρί (μια κατηγορία κάτω). Στον αντίποδα, η Μπρεστ είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, προέρχεται απ’ την εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ορλεάν, προσέχει κι αυτή πρώτα την άμυνα. Θα πάμε με το 0-1 Goal.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.50 @Goalbet)

Τουρ – Στρασμπούργκ (12/08, 21:00): Δεν έχει νίκη στα πρώτα τρία επίσημα ματς της σεζόν η Τουρ, που ξεκίνησε με 2/2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και την Τρίτη ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ την Ορλεάν (1-0) για το Λιγκ Καπ. Στον αντίποδα, η Στρασμπούργκ αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, προέρχεται από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ σε τρία παιχνίδια! Λογική επιλογή το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (2.85 @Betshop)

Τρουά – Λαβάλ (12/08, 21:00): Τρίτωσε το κακό για την Τρουά, που υπέστη ακόμη μια ήττα την Τρίτη εκτός έδρας κόντρα στη Λαβάλ για το Λιγκ Καπ (1-0). Οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά σήμερα για το πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να μετρούν 2/2 ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και να ψάχνουν τους πρώτους πόντους τους. Στον αντίποδα, η Λαβάλ είναι αήττητη στα πρώτα τρία ματς της σεζόν (1-2-0), ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2/2 ισοπαλίες. Θεωρούμε πρώτο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.05 @Magicbet)