Προγνωστικά Β’ Φινλανδίας: Με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην Ικόνεν σήμερα Κυριακή (10/07). Η Γκριφκ υποδέχεται τη Γιβάσκιλα, η Κόκολα την Τούρκου, ενώ η Γιάρο φιλοξενείται στην έδρα της Χάκα.

Γκριφκ – Γιβάσκιλα (10/07/16, 15:00): Σε φόρμα είναι το τελευταίο διάστημα  η Γκριφκ, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κότκα (1-2). Δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση, στο -3 από τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Γιβάσκιλα επικράτησε με 2-0 της Τούρκου (εντός έδρας), πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη της. Ανέβηκε έτσι στη δεύτερη θέση της κατάταξης και στον πόντο από την απευθείας άνοδο. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, μπορούν να επιβεβαιώσουν το ικανοποιητικό Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

ΚΠΒ – Τούρκου (10/07/16, 17:00): Σε κάθοδο βρίσκεται στα τελευταία της παιχνίδια η Κοκόλα, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Τούρκου, εκτός έδρας. Τρίτη συνεχόμενη ήττα, ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή και στον πόντο από τα μπαράζ. Από τη δική της πλευρά η Τούρκου επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας της σημερινής της αντιπάλου με 2-1 στην έδρα της, μειώνοντας τη διαφορά από την άνοδο στους τρεις πόντους. Αρχίζει να κάνει νερά η πρωτοπόρος και το «διπλό» έχει αξία.

Προγνωστικό: 2 (3.01 @ Goalbet)

Χάκα – Γιάρο (10/07/16, 17:00): Με επιβλητική εμφάνιση η Χάκα πέρασε από την έδρα της Κόκολα (1-4), πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, στο -2 από τα μπαράζ και στο -3 από την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Γιάρο έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ούλου (εντός έδρας), τρέχοντας ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, παραμένοντας πολύ μακριά από τα μπαράζ και την άνοδο. Καλή περίπτωση το αμφίσκορο για δύο ομάδες που πετυχαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία γκολ.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.90 @ Betshop)