Προγνωστικά Β’ Φινλανδίας: Με τα παιχνίδια Ούλου – Εκένας και Τούρκου – Τζαζ Πόρι πέφτει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής στην Ykkönen.

Ούλου – Εκένας (29/05, 16:00): Ισόπαλη στην έδρα της Χάκα αναδείχθηκε η Ούλου (2-2). Δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη (1-2-0), δεν έχει βρει ακόμη σταθερότητα. Από την άλλη πλευρά η Εκένας επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γκριφκ, εντός έδρας, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Αδικείται από το άνοιγμα του σετ η φιλοξενούμενος, δεν είναι τόσο κακή ομάδα, γι’ αυτό και εμείς θα την στηρίξουμε να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.05 @ Stoiximan)

Τούρκου – Τζαζ Πόρι (29/05, 18:30): Βαριά ήττα με 5-2 από την Κότκα υπέστη η Τούρκου, εντός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της και τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-3), παραμένει ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Τζαζ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Γιβάσκιλα, εντός έδρας. Θετικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς ότι προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Οι δύο μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος, συναντιούνται. Χαμηλός ο άσσος, πάμε με τα πολλά γκολ, όπως συνηθίζει στα φετινά της παιχνίδια η Τζαζ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Goalbet)