Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Μεσοβδόμαδη εμβώλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του.

Κλ. Ρεγκάτας – Αβαΐ (14/09, 01:15): Την πρώτη της ήττα υπέστη και η Κλ. Ρεγκάτας η οποία μετρούσε μια νίκη και δυο ισοπαλίες μέχρι τότε. Έχει επικρατήσει σε ένα μόλις από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα τρία. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Αβαΐ, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Δεν χάνει ούτε απόψε.

Προγνωστικό: Χ2 (1.85 @ Stoiximan)

Παϊσαντού – Μπαΐα (14/09, 01:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Παϊσαντού, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. “Καίγεται” για βαθμούς καθώς είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά, η Μπαΐα παραμένει αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια, όπου και μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Επιλογή μας, το να πάρει τη νίκη και στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.56 @ Goalbet)

Τούπι – Λοντρίνα (14/09, 01:15): Κατώτερες του μετρίου οι εμφανίσεις της Τούπι στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Έχει ηττηθεί στα εννέα από τα δώδεκα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες υπέστη και πάλι η Λοντρίνα. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη τετράδα και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Betshop)

Τζόινβιλ – Ναούτικο (14/09, 01:15): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Τζόινβιλ, με μόνο στόχο να βγει όσο το δυνατό πιο γρήγορα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία παιχνίδια της. Χωρίς νική εδώ και τρεις αγωνιστικές παραμένει ωστόσο και η Ναούτικο, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Σε σαφώς καλύτερη θέση, αν και θέλει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Magicbet)

Παρανά – Βίλα Νόβα (14/09, 01:15): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Παρανά, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία στο σερί της αυτό. Κόντρα στην Βίλα Νόβα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Παράλληλα και η Βίλα Νόβα αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει και αυτή δυο νίκες και μια ισοπαλία. Δεν έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.15 @ Interwetten)

Μπραγκαντίνο – Ατλ. Γκοϊανιένσε (14/09, 02:30): Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει απόψε η Μπραγκαντίνο, η οποία στοχεύει σε έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά της, η Ατλέτικο παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ούσα και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Κρισιούμα – Οέστε (14/09, 02:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Κρισιούμα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από απόψε. Χωρίς νίκη παραμένει ωστόσο και η Οέστε, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.97 @ Stoiximan)

Σεαρά – Σαμπάιο (14/09, 03:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σεαρά, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, που θα την επαναφέρουν εντός τετράδας. Επιστροφή στις ήττες για την Σαμπάιο, μετά και τη νίκη επί της Ναούτικο (4-3), παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 1 (1.51 @ Goalbet)

Γκοϊάς – Βάσκο (14/09, 03:30): Επιστροφή στις νίκες για την Γκοϊάς μετά από δυο παιχνίδια, η οποία μετρούσε μέχρι τότε μια ισοπαλία και μια ήττα. Θέλει να συνεχίσει έτσι, με σκοπό να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Βάσκο, η οποία μετρούσε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Με τη νίκη της αυτή παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλει να παραμείνει. Σκοράρουν αμφότερες στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Λουβερντένσε – Μπραζίλ ντε Πελότας (14/09, 03:30): Συνέχεια εντός έδρας αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων θέλει η Λουβερντένσε, η οποιά μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Προέρχεται ωστόσο από εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Γκοϊανιένσε. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Μπραζίλ ντε Πελότας, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια της. Δεν χάνει στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Magicbet)