Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Συνεχίζεται απόψε η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, με δυο αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική.

Τζόινβιλ – Τούπι (10/09, 01:15): Με μόνο στόχο τη νίκη που θα τις δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα, Τζόινβιλ και Τούπι κοντράρονται απόψε. Μόλις μια νίκη μετράει μετά από πέντε παιχνίδια η Τζόιβιλ, έχοντας επίσης δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε ίδια πλαίσια κινείται και η Τούπι, η οποία ωστόσο έχει επικρατήσει στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της. Επιλογή μας το 2-3, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Παϊσαντού – Μπραζίλ ντε Πελότας (10/09, 03:30): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Παϊσαντού, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να παραμένει οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Μπραζίλ ντε Πελότας προέρχεται από δυο σερί νίκες, έχοντας επικρατήσει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Είναι το φαβορί για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Επιλογή μας η νίκη των φιλοξενούμενων, που είναι και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 2 (3.22 @ Goalbet)