Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η όγδοη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Παρανά – Λοντρίνα (10/09, 22:00): Με μόνο στόχο να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Παρανά θέλει να διεκδικήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι αυτό. Δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στην Λοντρίνα. Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και διεκδικούν μια θέση στην τετράδα. Αμφότερες βγάζουν το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (1.70 @ Stoiximan)

Αβαΐ – Κρισιούμα (10/09, 22:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Αβαΐ, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κρισιούμα, για να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, όπου και μετρούν δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Επιλογή μας το 2-3 Goal σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Betshop)

Ναούτικο – Μπαΐα (10/09, 22:30): Τους πρώτους της βαθμούς μετά από δυο σερί ήττες θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Ναούτικο, η οποία θέλει να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Μπαΐα, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας η νίκη των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.91 @ Goalbet)

Βάσκο – Οέστε (10/09, 22:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βάσκο, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο σερί ήττες. Προέρχεται από δυο σερί ήττες και η νίκη στο παιχνίδι με την Οέστε είναι αναγκαία. Έχει τη δυνατότητα να το πετύχει, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν αντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, αν και προέρχονται από ένα εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στην Παρανά (3-3). Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό, σε συνδυασμό με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.70 @ Magicbet)

Γκοϊάς – Σεαρά (11/09, 00:30): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές υπέστη η Γκοϊάς, η οποία μετρούσε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες μέχρι τότε. Με ένα νέο προπονητή στον πάγκο της ευελπιστεί σε μια καλύτερη πορεία και άμεση απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια η Σεαρά, η οποία μετράει πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, ωστόσο περιμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι. Επιλογή μας το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Κλ. Ρεγκάτας – Βίλα Νόβα (11/09, 03:00): Την ευκαιρία να περάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχει απόψε η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία ωστόσο πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βίλα Νόβα. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Τη νίκη ωστόσο θέλει να πανηγυρίσει και η Βίλα Νόβα, η οποία ευελπιστεί σε μια απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη στα δυο τελευταί παιχνίδια της, με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)