Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Μπραγκαντίνο – Σαμπάιο (07/09, 01:30): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες κατάφερε να πανηγυρίσει η Μπραγκαντίνο, παραμένοντας ζωντανή στο μάχη της παραμονής. Με νίκη κόντρα στην ουραγό Σαμπάιο “πιάνει” στη βαθμολογία της Γκοϊάς. Από την πρώτη της νίκη προέρχεται ωστόσο και η Σαπάιο, η οποία πανηγύρισε “τρίποντο” μετά από εννέα παιχνίδια, όπου και μετρούσε πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, παραμένοντας ακόμη σε πολύ δύσκολη θέση. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.12 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Λουβερντένσε (07/09, 01:30): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Ατλέτικο, η οποία έχει επικρατήσει στα δυο από αυτά τα παιχνίδια, έχοντας έρθει ισόπαλη σε όλα τα υπόλοιπα. Πολύ καλή εντός έδρας, όπου και μετράει εφτά νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Από την πλαυρά της, η Λουβερντένσε επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα 2-1 από την Αβαΐ. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αν και αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.35 @ Goalbet)