Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το βράδυ η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, για την 23η αγωνιστική.

Οέστε – Παρανά (03/09, 22:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Οέστε, η οποία υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα μετά απο έξι αγωνιστικές. Νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η Παρανά επέστρεψε στις νίκες μετά από εφτά αγώνες, όπου μετρούσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ, καθώς αμφότερες θέλουν να αποφύγουν την ήττα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Βίλα Νόβα – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (03/09, 22:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει η Βίλα Νόβα, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τότε. Θελει να δώσει συνέχεια στις νίκες και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ατλέτικο, που μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιλογή μας το αμφίσκορο, που “βγαίνει” στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Goalbet)

Τούπι – Μπραγκαντίνο (03/09, 22:00): Επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγώνες η Τούπι και θέλει να συνεχίσει έτσι. Μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τότε. Θέλει να εκμεταλλευτεί έδρα και την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Μπραγκαντίνο, που μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Αμφότερες είναι εντός ζώνης του υποβιβασμού. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους που ανέβηκαν ψυχολογικά.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)

Μπαΐα – Βάσκο (03/09, 22:30): Με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, η Μπαΐα είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της και κόντρα στην πρωτοπόρο Βάσκο. Μονόδρομος η νίκη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγνοούν τους τρεις βαθμούς εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Σε περίπτωση νέας απώλειας μπορεί να χάσουν και τη θέση τους. Δεν πρόκειται να αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε και πάμε με το “διπλό”.

Προγνωστικό: 2 (3.45 @ Interwetten)

Λοντρίνα – Τζόινβιλ (04/09, 00:30): Επιστροφή στις νίκες για την Μπραγκαντίνο, η μετά και την ήττα από την Γκοϊάς (0-1). Έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Στόχος της να βρεθεί εντός τετράδας, ούσα τρεις βαθμούς μακριά από εκεί. Εντός ζώνης του υποβιβασμού η Τζόινβιλ, η οποία είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Αμφότερες είναι ομάδες του Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Magicbet)

Σαμπάιο – Ναούτικο (04/09, 03:00): Χωρίς νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές είναι η Σαμπάιο, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της σε αυτό το αρνητικό σερί της. Να παραμείνει στο κυνήγι μια θέσης στην πρώτη τετράδα θέλει η Ναούτικο, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα 0-2 από την Λοντρίνα. Ομάδες του Under 2.5 και οι δυο, το επιλέγουμε και στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Mybet)

Κρισιούμα – Κλαμπ Ρεγκάτας (04/09, 03:00): Απογοητεύει τον τελευταίο καιρό η Κρισιούμα, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Κλαμπ Ρεγκάτας. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και μετρούσαν τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Θέλουν αμφότερες τη νίκη, οπότε και πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)