Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Συνεχίζεται απόψε η 22η εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, εκεί όπου διεξάγονται οι υπόλοιπες εννέα αναμετρήσεις.

Παϊσαντού – Τούπι (01:15, 31/08): Την πρώτη της ήττα μετά από 13 αγωνιστικές και απολογισμό πέντε νίκες και οκτώ ισοπαλίες, υπέστη το προηγούμενο Σάββατο η Παϊσαντού. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απόψε, εκμεταλλευόμενη και την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία είναι η Τούπι. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης. “Καίγονται” για βαθμούς.

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Stoiximan)

Τζόινβιλ – Μπαΐα (01:15, 31/08): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Τζόινβιλ, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες μέχρι τότε. Δεν έχει κερδίσει στα δυο τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της και θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό, απόψε. Αήττητη είναι εδώ και δυο παιχνίδια η Μπαΐα, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της σε αμφότερα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.50 @ Goalbet)

Παρανά – Σαμπάιο (01:15, 31/08): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Παρανά, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της, και η Σαμπάιο εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ παιχνίδια, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, γεγονός που την διατηρεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε κατί αγωνιστική κατάσταση αμφότερες, δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)

Αβαΐ – Λουβερντένσε (01:15, 31/08): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές νίκες κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Αβαΐ και κόντρα στην Λουβερντένσε θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια, με σκοπό να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας πανηγυρίσει την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Επιλογή μας το 2-3 Goal, που συνηθίζεται στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Magicbet)

Ναούτικο – Λοντρίνα (02:30, 31/08): Κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Ναούτικο μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Πολύ καλή εντός έδρας σε γενικές γραμμές (7-1-2), έχοντας ηττηθεί στα δυο από τα τέσσερα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Από την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Λοντρίνα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Κλαμπ Ρεγκάτας – Οέστε (02:30, 31/08): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, πριν απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις πρώτες θέσεις. Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Οέστε παραμένει αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Και σε αυτό το παιχνίδι επιλογή μας είναι το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Mybet)

Βάσκο – Βίλα Νόβα (02:30, 31/08): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Βάσκο, η οποία μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της. Αντιθέτως, η Βίλα Νόβα μετράει μόλις μια νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας επίσης τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιλογή μας το αμφίσκορο, σε συνδυασμό με νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Μπραγκαντίνο – Μπραζίλ ντε Πελότας (03:30, 31/08): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια η Μπραγκαντίνο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να μειώσει τη διαφορά της από την σωτηρία. Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Μπραζίλ ντε Πελότας. Άμεση επιστροφή στις νίκες ο στόχος της για να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Προγνωστικό: 2 (3.11 @ Goalbet)

Γκοϊάς – Κρισιούμα (03:30, 31/08): Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Γκοϊάς, η οποία ανγοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Τούπι (2-1) και Λοντρίνα (0-1) και θέλει να συνεχίσει έτσι. Αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια υπέστη η Κρισιούμα, που υποχώρησε και άλλο στη βαθμολογία. Θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις της.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Betshop)