Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας. Ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Σεαρά.

Κρισιούμα – Τζόινβιλ (27/08, 02:30): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Κρισιούμα. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει επίσης τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Τζόινβιλ αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τρια παιχνίδια, όπου και έχει απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.95 @ Stoiximan)

Σεαρά – Κλαμπ Ρεγκάτας (27/08, 03:30): Με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Σεαρά αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Κλαμπ Ρεγκάτας, για να παραμείνει στην τρίτη θέση και να πλησιάσει τις δυο πρωτοπόρους. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερα παιχνίδια παραμένει και η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.85 @ Goalbet)