Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, εκεί όπου διαξέγονται πέντε αναμετρήσεις.

Οέστε – Παϊσαντού (27/08, 22:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Οέστε, η οποία μετράει μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτο το σερί της. Θέλει τη νίκη απόψε κόντρα στην Παϊσαντού για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά, και η Παϊσαντού παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Επιλογή μας το Under 2.5, καθώς αναμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Βίλα Νόβα – Ναούτικο (27/08, 22:20): Με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Βίλα Νόβα παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, σερί στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια. Πολύ κακή αμυντικά, έχοντας δεχθεί έντεκα τέρματα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Ναούτικο υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια, όπου και είχε απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Goalbet)

Τούπι – Βάσκο (27/08, 22:30): Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει τη φετινή χρονιά η Τούπι, που εντός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά και εκτός παραπαίει. Αγνοεί την ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όπου και έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αήττητη παραμένει ωστόσο εδώ και έξι αγωνιστικές και η Βάσκο, η οποία μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας παράλληλα και τη διαφορά από τους διώκτες της.

Προγνωστικό: 2 (1.95 @ Interwetten)

Μπαΐα – Παρανά (27/08, 00:30): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές και απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαΐα. Κόντρα στην Παρανά έχει την ευκαιρία για ακόμη ένα “τρίποντο” για να ανεβεί ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί τους. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Betshop)

Λουβερντένσε – Μπραγκαντίνο (27/08, 03:00): Οκτώ αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Λουβερντένσε, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια. “Καίγεται” για βαθμούς για να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα θέλει να πανηγυρίσει με τη σειρά της και η Μπραγκαντίνο, που θέλει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την ήττα, οπότε και επιλέγουμε το Under 2.5, καθώς αναμένεται μια “σφιχτή” αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)