Serie B

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Σαμπάιο – Αβαΐ (24/08, 01:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εφτά αγωνιστικές η Σαμπάιο, η οποία έχει απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όπου και μετράει δυο νικες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Αβαΐ προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τρεις ισοπαλίες και εφτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ, καθώς είναι δυο ομάδες που δεν σκοράρουν συχνά.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Μπραζίλ ντε Πελότας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (24/08, 02:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπραζίλ ντε Πελότας, η οποία έχει πανηγυρίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας τη φετινή χρονιά, όπου σε δέκα παιχνίδια μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από ένα μικρό αήττητο σερί προέρχεται και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία μετράει μια νίκη και δυο διαδοχικές ισοπαλίες σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)

Λοντρίνα – Γκοϊάς (24/08, 03:30): Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Λοντρίνα, η οποία έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε αυτά τα παιχνίδια. Από αήττητο σερί προέρχεται και η Γκοϊάς, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από μια ήττα και δυο ισοπαλίες. Μετράει μόλις δυο βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Betshop)