Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Μεσοβδόμαδη εμβώλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας. Οκτώ αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Λοντρίνα – Μπραγκαντίνο (03/08, 01:15): Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να πανηγυρίσει και πάλι κάποιο βαθμό θα προσπαθήσει στο αποψινό παιχνίδι η Λοντρίνα. Αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προσπάθεια για απομάκρυνση από την ζώνη του υποβιβασμού θέλει να συνεχίσει η Μπραγκαντίνο, η οποία έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Κρισιούμα – Παϊσαντού (03/08, 01:15): Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο θέλει να δώσει απόψε η Κρισιούμα, η οποία μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έντεκα παιχνίδια έχει συμπληρώσει αήττητη η Παϊσαντού, η οποία προέρχεται από εφτά διαδοχικές ισοπαλίες. Ωστόσο παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: Χ2 (2.18 @ Goalbet)

Μπραζίλ ντε Πελότας – Αβαΐ (03/08, 01:15): Από την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές προέρχονται και οι δυο ομάδες, οι οποίες είχαν απολογισμό από δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Αμφότερες θέλουν να πανηγυρίσουν και δεύτερο διαδοχικό “τρίποντο”. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι που παραμένουν αήττητοι μπροστά στο κοινό τους, στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Betshop)

Βίλα Νόβα – Τζόινβιλ (03/08, 01:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται εδώ και τρεις αγωνιστικές η Βίλα Νόβα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Τζόινβιλ, παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ματς που δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Magicbet)

Σεαρά – Βάσκο (03/08, 03:30): Το ματς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτή την αγωνιστική, καθώς κοντράρονται οι δυο πρωτοπόροι. Αμφότερες προέρχονται από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, με την Σεαρά να αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές (δυο νίκες – μια ισοπαλία) και την Βάσκο να είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (τρεις νίκες – μια ισοπαλία). Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Τούπι – Παρανά (03/08, 03:30): Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Τούπι, που δεν μπορεί να βρει σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι της. “Καίγεται” για βαθμούς, καθώς είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται η Παρανά εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Αμφότερες είναι ομάδες που συνηθίζουν να βγάζουν το Under 2.5 στο παιχνίδι τους, ωστόσο εμείς το συνδυάζουμε με νίκη των γηπεδουχων.

Προγνωστικό: 1 & Under 2.5 (4.00 @ Mybet)

Οέστε – Ναούτικο (03/08, 03:30): Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε μετά από τρεις αγωνιστικές η Οέστε, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια. Απόψε θέλει μόνο τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από τη δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Ναούτικο, μετά και το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών. Με G/G τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων. Επιλέγουμε ακόμη ένα και απόψε.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)

Λουβερντένσε – Κλ. Ρεγκάτας (03/08, 03:30): Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Λουβερντένσε, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και τέσσερις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια προέρχεται από την άλλη πλευρά η Κλ. Ρεγκάτας, η οποία μετρούσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι των δυο πρωτοπόρων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)