Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με έξι αναμετρήσεις να διεξαγονται απόψε, πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρώταθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Βίλα Νόβα – Σεαρά (23/07, 22:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί των τριών αγώνων, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, θέλει να δώσει κόντρα στην Σεαρά, η Βίλα Νόβα, η οποία ψάχνεται για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της η Σεαρά θέλει να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και γι αυτό το λόγο θα κυνηγήσει το “τρίποντο” στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο “διπλό” στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Τούπι – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (23/07, 22:00): Σε πολύ αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Τούπι, η οποία μετράει μόλις τρεις βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. “Καίγεται” για βαθμούς, καθώς παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές υπέστη η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και σήμερα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ισόπαλα τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Βάσκο ντα Γκάμα – Μπραγκαντίνο (23/07, 22:00): Τη νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι με την Μπραγκαντίνο, η Βάσκο ντα Γκάμα. Μετράει μόλις μια νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα άλλα δυο. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη ομάδα προέρχεται από δυο σερί νίκες και ελπίζει στο 3×3 κόντρα στην πρωτοπόρο Βάσκο, με σκοπό να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Μπαΐα – Λουβερντένσε (24/07, 00:30): Αγνοεί τη νίκη δώ και τρεις αγωνιστικές η Μπαΐα, η οποία προέρχεται από την “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Σαμπάιο Κορέα, που της χάρισε τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο σερί ήττες. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από αυτά τα τρία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, ούτε η Λουβερντένσε έχει να καταφέρει να πάρει κάποια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο βαθμούς σε αυτό το σερί της, καθώς προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, μετρώντας επίσης μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ Goalbet)

Παϊσαντού – Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (24/07, 03:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Παϊσαντού, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες, ενώ προέρχεται από ένα σερί πέντε “λευκών” ισοπαλιών. Δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ σε αυτό το αήττητο σερί της. Θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων νικών και απόψε θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, με σκοπό να παραμείνει σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Βάσκο.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Betshop)

Λοντρίνα – Σαμπάιο Κορέα (24/07, 03:00): Αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Λοντρίνα, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Θέλει τη νίκη κόντρα στην ουραγό Σαμπάιο Κορέα, με σκοπό να μειώσει τη διαφορά της από τις πρώτες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, η Σαμπάιο Κορέα, αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Παιχνίδια στα οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. “Μονόδρομος” η νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.20 @ Magicbet)