Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε το βράδυ.

Οέστε – Μπραζίλ ντε Πελότας (20/07, 01:15): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές θέλει να πηγυρίσει και πάλι η Οέστε, η οποία “ψάχνεται” παράλληλα και για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και δυο ήττες. Σε καλύτερη θέση η Μπραζίλ ντε Πελότας, η οποία αγνοεί επίσης τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές. Δεν αποδίδει καλά μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Τζόινβιλ – Γκοϊάς (20/07, 03:00): Με μόνο στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα,η Τζόινβιλ υποδέχεται απόψε την Γκοϊάς. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα υπόλοιπα πέντε. Έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά σε εφτά εντός έδρας παιχνίδια στο φετινο πρωτάθλημα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια η Γκοϊάς, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι τότε. Θα κυνηγήσει το δεύτερο διαδοχικό της “τρίποντο” με σκοπό να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Goalbet)