Προγνωστικά Β’ Αγγλίας: Μετά τις υποχρεώσεις τους για το Λιγκ Τρόφι, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους εκ νέου στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2, με 12 αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα για την 6η αγωνιστική.

Καρλάιλ – Άκρινγκτον, (03/09, 17:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Καρλάιλ που επικράτησε με 0-1 της Μπαρνέτ. Τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα, με το under 2,5 να εμφανίζεται στα τέσσερα από αυτά. Συνεχίζει να προβληματίζει η Άκρινγκτον, που ηττήθηκε με 2-3 από τη Μόρκαμ και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τις επιτυχίες (τρεις ήττες, μια ισοπαλία). Κακή αμυντικά έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε φετινά της παιχνίδια.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,90 @ Stoiximan)

Κόλτσεστερ – Έξετερ, (03/09, 17:00): Επιστροφή στις επιτυχίες για την Κόλτσεστερ που επικράτησε με 0-2 της Γουίκομ. Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Συνεχίζει να απογοητεύει η Έξετερ που ηττήθηκε με 0-1 από την Πόρτσμουθ και γνώρισε την τέταρτη ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,95 @ Goalbet)

Κρου – Ντονκάστερ, (03/09, 17:00): Συνέχεια στις χαμηλές πτήσεις για την Κρου που ηττήθηκε με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική από την Τσέλτεναμ. Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ντονκάστερ, διέσυρε με 4-1 της Γέοβιλ και σημείωσε την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2 (2,05 @ Magicbet)

Λούτον – Γουίκομ, (03/09, 17:00): Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για τη Λούτον που επικράτησε άνετα με 0-3 της Κέμπριτζ. Μετράει μόλις μια ήττα μετά το πέρασμα των πρώτων πέντε αγωνιστικών, με το over 2,5 να εμφανίζεται στις τέσσερις από αυτές. Σε κακό μομέντουμ η Γουίκομ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Ν/G (1,80 @ Betshop)

Μάνσφιλντ – Κέμπριτζ, (03/09, 17:00): Με τη νίκη (1-2) έφυγε από την έδρα της Λέιτον η Μάνσφιλντ, επιστρέφοντας άμεσα στις επιτυχίες. Μετράει μόλις μια νίκη, έχοντας σημειώσει αντίθετα, τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Κέμπριτζ που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα. Τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός της, βρήκε δίχτυα σε μια από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,05  @ Stoiximan)

Μόρκαμ – Λέιτον Όριεντ, (03/09, 17:00): Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις για τη Μόρκαμ που επικράτησε με 2-3 της Άκρινγκτον, σημειώνοντας την τέταρτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Λέιτον που ηττήθηκε με 1-2 από τη Μάνσφιλντ. Κακή αμυντικά έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Betshop)

Νιούπορτ Κάουντι – Μπαρνέτ, (03/09, 17:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Νιούπορτ Κάουντι, που ηττήθηκε με 4-1 από την Πλίμουθ στο Λιγκ Τρόφι και συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας δυο ήττες και δυο ισοπαλίες. Σε κακή κατάσταση και η Μπαρνέτ που προέρχεται από δυο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν πείθουν αμφότερες με την εικόνα τους, την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,10 @ Goalbet)

Νοτς Κάουντι – Γκρίμσμπρι, (03/09, 17:00): Τα πατήματα της βρίσκει η Νοτς Κάουντι που επικράτησε με 1-3 της Κρόουλι την προηγούμενη αγωνιστική, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί της νίκη. Κακή αμυντικά δέχεται γκολ στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από το κακό στο χειρότερο η Γκρίμσπμπι που διασύρθηκε στο Λιγκ Τρόφι με 5-2 από τη Γουόλσολ. Μετράει πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ το over 2,5 σημειώθηκε στα έξι πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Magicbet)

Πλίμουθ – Τσέλτσεναμ, (03/09, 17:00): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Πλίμουθ, που επικράτησε με 4-1 της Νιούπορτ Κάουντι στο Λιγκ Τρόφι και σημείωσε την τέταρτη σερί της νίκη. Σε αντίθετο μομέντουμ η Τσέλτεναμ που ηττήθηκε με 2-1 από την Μπλάκπουλ στο Λιγκ Τρόφι, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της, κράτησε το μηδέν μόλις σε μια αναμέτρηση από τις έξι πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: 1 (2,11 @ Goalbet)

Πόρτσμουθ – Κρόουλι, (03/09, 17:00): Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό απότ η Γέοβιλ, με την Πόρτσμουθ να γνωρίζει την ήττα με 4-3 στο Λιγκ Τρόφι. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχε και θέλει να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις. Ξεκίνημα με το δεξί στο Λιγκ Τρόφι για την Κρόουλι που επικράτησε με 1-0 της Κόλτσεστερ. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετρώντας μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (2,20 @ Betshop)

Στίβενεϊτζ – Χάρτλπουλ, (03/09, 17:00): Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη Στίβενεϊτζ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από τη Λέιτον στο Λιγκ Τρόφι. Τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το over 2,5 εμφανίστηκε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Χάρτλπουλ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τη Νιούπορτ Κάουντι. Μετράει μόλις μια νίκη τη φετινή σεζόν, g/g και over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,62 @ Stoiximan)

Γέοβιλ – Μπλάκπουλ, (03/09, 17:00): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γέοβιλ που διασύρθηκε με 4-1 από τη Ντονκάστερ στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την τρίτη σερί της ήττα. Αντίθετα επικράτησε με 4-3 της Πόρτσμουθ στο Λιγκ Τρόφι και ψάχνει κάτι ανάλογο και στο πρωτάθλημα. Την αντίσταση της Τσέλτεναμ έκαμψε η Μπλάκπουλ που επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της στο Λιγκ Τρόφι. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων και θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί.

Προγνωστικό: Over 2,5  (2,15 @ Betshop)