Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην Ουκρανία.

Σταλ Ντνεπρονζέρζ – Καρπάτι Λβιβ (23/07, 17:00): Με «όπλο» την έδρα της θα πορευτεί και τη φετινή σεζόν στην κατηγορία η Σταλ, η οποία μέτρησε μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι την περσινή σεζόν (2-4-1). Από την άλλη πλευρά η Καρπάτι έδειξε πως αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα όποτε απομακρύνεται από την έδρα της, καθώς μέτρησε έξι αγώνες χωρίς νίκη (0-3-3). Καμία δεν θέλει να χάσει στην πρεμιέρα, οπότε ο συμβιβασμός μοιάζει πολύ πιθανός.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Stoiximan)

Ντιναμό Κιέβου – Ολεξάντρια (23/07, 19:30): Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας εύκολο έργο απέναντι στην φιλότιμη ωστόσο Ολεξάντρια, η οποία μπορεί να προέρχεται από επτά σερί θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας (4-3-0), ωστόσο στο έργο της στο Κίεβο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Κερδίζει η ομάδα από την πρωτεύουσα, ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε και πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: 1 & Over 3.5 (2.60 @ Goalbet)

Βόρσκλα Πολτάβα – Τσερνομόρετς (23/07, 19:30): Και σ’ αυτό το ζευγάρι έχουμε φαβορί με την Βόρσκλα να θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα κόντρα στην γεμάτη προβλήματα Τσερνομόρετς, η οποία χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της όποτε απομακρύνεται από την έδρα της. Άσσος χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Betshop)