Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Με τέσσερις αναμετρήσει συνεχίζεται μεσοβδόμαδα η δράση στην Allsvenskan σήμερα Τετάρτη (18/05). Μεγάλο παιχνίδι στη Στοκχόλμη με τη Χάμαρμπι να υποδέχεται τη Μάλμε. Η ανεβασμένη Χάκεν φιλοξενεί τη Γιόνσεπινγκ, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπα είναι το Σούντσβαλ – Έλφσμποργκ και το Χέλσινγκμποργκ – Έστερσουντ.

Χάμαρμπι – Μάλμε (18/05, 19:30): Ισόπαλη στην έδρα της Κάλματ έμεινε η Χάμαρμπι, εκτός έδρας, συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (0-3-2). Ιδιαίτερα παραγωγική όλα τα φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήρθαν  Goal/Goal. Από την άλλη πλευρά η Μάλμε ξέσπασε στη Γκέφλε φιλοδωρώντας την με 3-0, εντός έδρας. Πρώτη νίκη μετά τον χαμό του Κυπέλλου και την ήττα από τη Χέλσινγκμποργκ (2-1 εντός έδρας), βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Μπόλικη ποιότητα διαθέτουν αμφότερες και το αμφίσκορο αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.91 @ Stoiximan)

Σούντσβαλ – Έλφσμποργκ (18/05, 19:30): Στην ανωτερότητα της Νόρκεπινγκ υπέκυψε η Σούντσβαλ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1, εκτός έδρας. Πρώτη απώλεια έπειτα από έξι παιχνίδια αήττητη (4-2-0), έπεσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Έλφσμποργκ ηττήθηκε με 1-0 από την Έρεμπρο, εκτός έδρας, επιστρέφοντας στις ήττες και τις κακές εμφανίσεις, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες (3-0-0). Μία ήττα και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της στις μέχρι τώρα εξόδους της, θα υποφέρει κόντρα σε μία ομάδα που στερείται ποιότητας αλλά δείχνει ικανή για τη ζημιά.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.25 @ Goalbet)

Χάκεν – Γιόνσεπινγκ (18/05, 19:30): Επιβλητική ήτα την Κυριακή η Χάκεν, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Φάλκενμπεργκ, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 2-0-4 στις τελευταίες εμφανίσεις της, δείχνει να ανεβαίνει με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Από την άλλη πλευρά η Γιόνσεπινγκ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Χέλσινγκμποργκ, εντός έδρας. αγνοώντας για -πέμπτη διαδοχική αγωνιστική το «τρίποντο» (0-4-1). Ποιοτικότερη και σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, δίκαιες οι τιμές που κυκλοφορούν στον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Betshop)

Χέλσινγκμποργκ – Έστερσουντ (18/05, 19:30): Ισόπαλη στην έδρα της Γιόνσεπινγκ (1-1) αναδείχθηκε την Παρασκευή η Χέλσινγκμποργκ. Παρέμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική αήττητη, μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Έστερσουντ έκανε την «έκπληξη» και κέρδισε με 2-0 τη Γκέτεμποργκ, εντός έδρας, φτάνοντας τις δύο διαδοχικές ήττες. Από τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους προέρχονται οι γηπεδούχοι, δεν μπορεί να αγνοηθεί ωστόσο η σούπερ κατάσταση της νεοφώτιστης, η οποία θα παίξει για το βαθμό και είναι σε θέση να τον πάρει.

Προγνωστικό: Χ (3.45 @ Magicbet)